Frustrerende tap for U18-laget

Liverpool U18 tapte i sin første kamp i playoff i siste minutt.

Blackburn vant 2-1 mot Liverpools U18-lag i den første kampen i playoffen, der de fire øverste lagene fra divisjonene i nord og sør skal spille om seriemesterskapet.

Blackburn tok også ledelsen i kampen, før kaptein Trent Alexander-Arnold utlignet sju minutter før slutt. Likevel holdt det ikke for Neil Critchley lag. Den avgjørende scoringen kom på frispark i kampens siste minutt på Kirkby.

Kontroll i store deler av kampen

– Det var frustrerende å tape kampen, men jeg er ikke misfornøyd med kampen sett under ett. Vi hadde ballen mye, og kontrollerte store deler av kampen, sier Critchley til Liverpoolfc.com.

– Trent scoret et veldig fint mål og spilte godt, og jeg trodde vi ville ta det på slutten. Dessverre forsvarte vi oss ikke godt på et frispark, og tapte kampen på det. Vi vil forsøke å slå tilbake neste fredag når vi kan se fram til en fantastisk kamp mot Arsenal i kvartfinalen i FA Youth Cup på Emirates, sier han.

Liverpool stilte med dette laget: George, Lewis (Whelan 70), Owens, Masterson, Alexander-Arnold, Coyle, Kane, Phillips (Dhanda 57), T Gomes, Ejaria, Lennon (Woodburn 77).