Frykter ikke City

– Vi må være opptatt av den jobben vi selv skal gjøre, sier Simon Mignolet med tanke på ligacupfinalen.

Manchester City er bookmakernes favoritt til å vinne Capital One Cup når de møter Liverpool i finalen om en måneds tid. Men det skremmer ikke Liverpool-keeper Simon Mignolet, som var med på vinne 4-1 over City på Etihad Stadium i november.

– Vi må være opptatt av den jobben vi selv skal gjøre, og sørge for at vi er klare når vi skal spille på Wembley, uttaler Mignolet til Talksport.

– En finale er alltid vanskelig. Du må sørge for at du er fokusert på egne arbeidsoppgaver i stedet for på motstanderen.

– Vi vet Manchester City har et meget godt lag, med masse gode spillere. Men når vi spiller opp mot vårt beste, trenger vi ikke frykte noen motstander.

Håper De Bruynes skade ikke er alvorlig

Citys Kevin De Bruyne fikk tilsynelatende en alvorlig kneskade i semifinalen mot Everton i går kveld, men Mignolet håper at landsmannen rekker finalen.

– Jeg så kampen i går kveld. Jeg håper skaden ikke er så alvorlig. Jeg håper han er raskt tilbake.

Mest restitusjonstrening

Mignolet forteller ellers at det har vært vanskelig å finne tid til trening mellom alle kampene den siste tiden.

– Det har vært vanskelig, skal jeg være ærlig. Det spilles så mange kamper at det eneste du kan drive med er restitusjonstrening, og så forberede deg til neste kamp. Vi får ikke gjennomført skikkelige treningsøkter.

– Manageren legger opp til at vi skal legge hardt press på motstanderne. Alle spillerne i klubben er kapable til det. Alle er i veldig god form.

LES OGSÅ: Liverpool møter Man City i finalen