Fullstendig arbeidsløs

Simon Mignolet var passiv tilskuer da Liverpool valset over Everton i andre omgang.

Liverpools målvakt har sjelden hatt mindre å gjøre under en fotballkamp enn i andre omgang mot Everton i går kveld, og Liverpool Echo syntes faktisk at Mignolet hadde så lite å gjøre at de valgte å ikke gi ham karakter på sin spillerbørs etter matchen.

  – Det er alltid hyggelig å vinne lokaloppgjør, og spesielt på hjemmebane. Du ønsker å oppnå gode resultater i disse kampene, sier Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.

LES OGSÅ: – Vi forstår hva manageren ønsker nå

– Jeg syntes vi spilte veldig bra. Everton hadde noen farlige kontringer de første 20 minuttene, men så fikk vi våre scoringer på et gunstig tidspunkt, like før pause, og det gjorde ting enklere, fastslår belgieren.

 

Before our derby day victory tonight! Great performance and atmosphere again 🙌⚽ #YNWA

Et bilde publisert av Simon Mignolet (@22mignolet22)

– Etter det røde kortet kunne vi spille vårt eget spill. Vi skapte masse sjanser, og kunne ha gjort enda flere mål.

Skaden la en demper på gleden

Ankelskaden til Divock Origi tok imidlertid noe av gleden bort fra det gode resultatet. Ramiro Funes Mori sin horrible takling på den gode Liverpool-spissen la en demper på feiringen.

– Den eneste skuffelsen var skaden til Divock. Vi får håpe det ikke er så alt for ille, slik at han kan bli med oss i sesonginnspurten.

– Han var optimistisk etter kampen, noe som er et godt tegn. Vi krysser fingrene for at det ikke er så ille, for skaden hans var det eneste som var litt negativt på en stor kveld, avslutter Mignolet.

LES OGSÅ: – Blant mine beste derby-opplevelser