Glad Kolo for sitt første mål for Liverpool

Det tok Kolo Toure 60 kamper og nesten tre år før han fikk sin første nettkjenning for Liverpool, og få har blitt gladere.

- Det føles fantastisk, sier Kolo Toure til Liverpool Echo. Den populære veteranen på 34 år hadde ikke scoret siden januar 2011, da for Manchester City.

- Endelig scoret jeg mitt første mål for Liverpool. Det har tatt lang tid men jeg er veldig glad.

- Det betyr så mye for meg, nå håper jeg at jeg kan score flere mål. Jeg hadde ikke planlagt noen feiring, jeg var ikke sikker på hva jeg skulle gjøre!

- Jeg må takke Gud, det er han som har holdt meg gående. Jeg er 34 år men spiller fortsatt for en slik stor klubb.

- I dag fungerte alt perfekt, vi kontrollerte fra første minutt av. Vi presset på de riktige tidspunktene, vi var smarte og gjorde nøyaktig som manageren hadde bedt oss om.

- Vi var kloke og vi forsvarte oss som et lag. Vi slapp ikke inn noen billige mål. Etter hvert var vi gode med ballen og skapte mange sjanser.

- Det var seks forskjellige scorere og det er hva manageren ønsker, at alle er med i kampen. Når vi angriper går vi alle framover, og vi må alle være med å forsvare.

- Nå må vi bare gjenta dette, vi ønsker å være stabile. Å få disse spillerne tilbake (Sturridge og Coutinho) vil hjelpe oss å få den stabiliteten. Hvis vi fortsetter slik kan vi overraske noen og enhver.