Gomes med hattrick for U18

Toni Gomes scoret tre mål da LIverpool U18 avsluttet seriespillet med 5-0-seier mot Sunderland tirsdag.

Liverpool tok ledelsen da Ovie Ejaria scoret på halv volley, Toni Gomes økte så ledelsen til 2-0 etter framspill av Herbie Kane, før Gomes også scoret Liverpools tredje mål. Ben Woodburn la på til 4-0 før pause.

Toni Gomes trengte bare ett minutt i andre omgang på å fullføre sitt hattrick, etter at han ble spilt fri av Paulo Alves.

U18-laget ender med dette på tredjeplass på tabellen i Premier League North Division, bak Man City og Everton.

Klare for playoff

Allerede før kampen var det klart at U18-laget skal spille playoff om ligatittelen sammen med de fire beste lagene i nord, og de fire beste lagene i sør. Chelsea, Reading, Fulham og West Ham er kvalifisert fra South Division, mens Blackburn eller Sunderland blir det fjerde laget fra nord.

Lagene vil møtes en gang hver, før en vinner blir kåret.

Etter tirsdagens kamp har både Woodburn og Gomes scoret ni ganger for U18 denne sesongen.

Liverpools lag: George, Lewis (Johnston), Owens, Masterson, Alexander-Arnold, Coyle, Kane, Ejaria (Nicholas), Woodburn (Dhanda), Alves, T Gomes.