Hælskaden er blitt mye bedre

Jordan Hendersons spill preges ikke lenger av hælskaden som har plaget ham i store deler av sesongen.

Henderson har gått glipp av mange kamper denne sesongen, på grunn av trøbbel med en hæl. Nå synes imidlertid skademarerittet å være på retur, og Liverpool-kapteinen begynner å komme tilbake i sin sedvanlige form.

Etter at han haltet av banen mot Bournemouth i august hadde Henderson et skadeopphold på tre og en halv måned. Skaden i undersiden av fotsålen fortsatte imidlertid å plage ham også etter at senen røk helt i januar. I perioder har skaden hemmet ham så mye at det har vært tydelig for alle at ikke alt var som det skulle. Mot Tottenham i går lignet imidlertid Henderson endelig på sitt gamle jeg igjen.

– Jeg føler jeg er i ferd med å komme opp på det nivået jeg ønsker å være på igjen, sier Henderson til Liverpool Echo.

– Noen ganger kan jeg være min egen verste fiende, og spille med skader og forskjellige småplager. Det er min egen feil. Men det er bare slik jeg er. Jeg ønsker å spille fotball. Jeg ønsker å stille opp for laget.

– Jeg føler at jeg nå begynner nærme meg min vanlige fysiske form igjen, og det har mye å si for spillet mitt. Når jeg er i form får jeg en mye bedre flyt i mitt spill. Jeg følte meg i fin form mot Spurs.

 

What a comeback and great performance from everyone!! Great support as always. 👏🏻

Et bilde publisert av Jordan Henderson (@jhenderson)

– Jeg følte jeg spilte en av mine beste kamper for sesongen da jeg spilte for England mot Tyskland, med tanke på den fysiske siden av spillet, og det var jeg fornøyd med. Jeg fikk selvtillit av det, og nå må jeg bare fortsette å jobbe i stedet for å tenke på å ta igjen det tapte hele tiden.

James Pearce i Echo skriver imidlertid at Henderson ikke vil bli kvitt smertene i hælen helt før han har hatt en lengre periode med hvile. Det vil ikke Liverpool-kapteinen få før etter EM i Frankrike i sommer.

– Dette er ikke noe tema for meg. Jeg kjenner fortsatt litt smerter etter kampene, men det er mye bedre enn det var tidligere, og det er jeg glad for. Nå er jeg ute på banen, jeg spiller og jeg kan håndtere skaden.

– Smertene vil forsvinne helt så snart jeg får en periode med fullstendig hvile. Men jeg tror ikke jeg vil få det med det første. Jeg vil kanskje få litt fri etter EM, og etter å ha hvilt da kjenner jeg forhåpentligvis ikke noen smerter lenger. Frem til da må jeg bare håndtere det. Jeg føler at fysikken min blir bedre hele tiden, og jeg er i ferd med å komme tilbake på det nivået jeg ønsker å være på.

LES OGSÅ: – Manglende stabilitet har kostet oss dyrt