Håper å få plassen til Henderson

Jürgen Klopp må finne en erstatter for Jordan Henderson til returkampen mot Borussia Dortmund. Joe Allen håper at valget faller på ham.

Jordan Henderson fikk en alvorlig kneskade like før pause i den første kampen mot Dortmund, og Liverpool-kapteinen er i verste fall ferdig for sesongen. Joe Allen spilte andre omgang i Dortmund som erstatter for Henderson, og waliseren håper nå at han får spille fra start på torsdag etter en god kamp mot Stoke i helgen.

– Det at Jordan Henderson ble skadet var selvsagt den største skuffelsen den siste drøye uken. Han er vår kaptein, og en nøkkelspiller for oss, slår Allen fast til Liverpoolfc.com.

– Han kommer til å bli savnet, det er sikkert. Den som blir valgt som hans erstatter må heve seg og hjelpe laget gjennom en spennende periode. Jeg har fokusert på å spille meg inn på laget hele sesongen. Du vil få muligheter som en følge av suspensjoner og skader.

– Målsettingen min er uforandret. Det handler om å gripe sjansen med begge hender og ta vare på den når du får den. Det er fortsatt mye å spille for denne sesongen, og det er mye vi kan oppnå. Jeg ønsker å være en del av det, avslutter Allen.

LES OGSÅ: Hinter om startplass for Allen mot Dortmund