Håper å få sin fjerde førstelagskamp

Connor Randall håper å få så mye spilletid som mulig i FA-cupen denne vinteren.

Randall fikk sin Liverpool-debut mot Bournemouth i ligacupen i oktober. Han var også med på 6-1 seieren over Southampton i samme turnering, før han fikk sin første smak på FA-cupen i Exeter. Det er de tre kampene som 20-åringen står bokført med for førstelaget så langt.

– Det hadde vært stort om jeg fikk spille igjen i morgen. Alle mine venner og familien min vil være tilstede. Dersom jeg slipper til, blir det min andre kamp på Anfield. Forhåpentligvis får jeg sjansen, og jeg ser veldig frem til kampen, sier Randall til Liverpoolfc.com.

– Debuten min var en stor opplevelse, og nå jobber jeg bare frem mot min neste sjanse. Forhåpentligvis kommer den veldig raskt, legger han til.

– Jeg har vært Liverpool-supporter hele livet. Derfor var debuten min et veldig stort øyeblikk for meg. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk sjansen. Nå må jeg bare fortsette å jobbe hardt, forbedre meg og stå på videre.

– Det er flott å få sett hvilke muligheter man har. Nå gjelder det å arbeide hardt dag ut og dag inn.

– Manageren er ikke redd for å benytte de unge spillerne, så du vet at du kan få sjansen av og til. Da er det viktig at du er klar for oppgaven, og jobber hardt.

– Vi må styre kampen

Randall mener at 2-2 kampen i Exeter var en god erfaring å ta med seg for de unge spillerne.

– Det var en vanskelig kamp. Vi hadde mange unge spillere på banen samtidig, og flere debuterte. Spilleforholdene var vanskelige, og vi møtte et godt lag, sier forsvarsspilleren.

– Det var selvsagt et helt annet Liverpool-lag, med andre spillere enn til vanlig. Dette var noe vi alle kunne lære mye av, og det er noe vi må ta med oss videre for å bli bedre.

– Nå må vi bare ha tro på oss selv, og spille vår egen fotball. Vi må få ballen ned på bakken på Anfield, og styre spillet. Forhåpentligvis vinner vi, og går videre til neste runde, avslutter 20-åringen.

LES OGSÅ: Randall henrykt over ny kontrakt