Håper å ha imponert Klopp

Sheyi Ojo satser på at han imponerte Jürgen Klopp med sitt hat-trick for Liverpool U21 i går kveld.

Ojo scoret alle målene da Liverpool U21 vant 3-2 over Middlesbrough på bortebane.

– Det var fint å score hat-trick, men det viktigste var at vi tok de tre poengene, noe vi klarte. Jeg er veldig glad for det, sier Ojo til Liverpoolfc.com.

– Forhåpentligvis imponerer jeg Klopp hver gang jeg får sjansen, men for øyeblikket spiller jeg U21-kamper. Jeg vil fortsette å gjøre mitt beste, lære mer, og forhåpentligvis kan jeg utvikle meg videre.

Selv etter et hat-trick er den unge angriperen selvkritisk.

– Manageren har sagt at vi må være nådeløse, og spesielt gjelder det angriperne. Jeg kunne trolig ha gjort flere mål i denne kampen. Jeg må jobbe mer med avslutningene mine. Det er noe vi alle kan dra lærdom av foran de neste par kampene.

- Kampen sett under ett fortjente vi de tre poengene. Vi startet litt tregt i første omgang, men spilte oss gradvis inn i kampen. I andre omgang skapte vi masse sjanser, og vi burde kanskje ha scoret flere mål.

– Middlesbrough utlignet på et straffespark, men vi slo tilbake og viste karakterstyrke. Dette var en fin seier, og alle ser nå frem til fredagens kamp. Forhåpentligvis tar vi tre nye poeng da, avslutter Ojo og tenker på hjemmekampen mot Manchester United, som spilles på Prenton Park fredag kveld.