Håper Sturridge kommer med i EM-troppen

Jürgen Klopp krysser fingrene for at Daniel Sturridge kommer med i Englands EM-tropp, og får et strålende mesterskap.

Sturridge fikk en time på banen da England tapte for Nederland på Wembley denne uken. Han kjemper nå med karer som Leicesters Jamie Vardy og Tottenhams Harry Kane om spissplassene på landslaget.

– Det er mange gode spisser i England. Hvilken type manager ville jeg vært dersom jeg ønsket at Daniel Sturridge skulle få seg en skikkelig ferie, og var glad for at han ikke kom til EM? Det er Europamesterskapet, og det å spille for landslaget er det beste en spiller kan oppnå, så jeg ønsker virkelig at Daniel kommer med i EM-troppen, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i går.

– Han har ikke vært i bedre forfatning enn han er i nå siden jeg kom til klubben. Han gjennomførte alle treningsøktene med landslaget, og spilte 65 minutter mot Nederland uten noen som helst problemer.

– Daniel er en veldig viktig spiller for oss, og forhåpentligvis holder han seg skadefri resten av sesongen. Jeg kan ikke ta avgjørelsene for Roy Hodgson, men jo bedre vi spiller med Daniel på laget, jo bedre sjanse har han til å komme med i EM-troppen.

LES OGSÅ: – Ingen store endringer i skadesituasjonen

 

#LFC's James Milner captains his country this evening...

Et bilde publisert av Liverpool Football Club (@liverpoolfc)