Har ikke hatt sjansen til å snakke med Sakho

– Det er veldig begrenset hva jeg kan si, svarte Jürgen Klopp om Mamadaou Sakhos positive dopingprøve.

Tidligere i dag kom sjokknyheten om at Mamadou Sakho hadde levert positiv dopingprøve etter Europa League-kampen på Old Trafford for en drøy måned siden. Liverpool-manageren fikk naturlig nok spørsmål omkring dette da han ble intervjuet etter dagens kamp mot Newcastle.

Sakho har nå frist til tirsdag til å be om å få B-prøven sjekket, noe Liverpool Echo antyder at franskmannen kommer til å gjøre.

LES OGSÅ: Sakho feilet dopingtest

– Det er egentlig veldig begrenset hva jeg kan si om dette. Jeg må bare henvise til klubbens offisielle uttalelse. Det er ikke mer å si om dette akkurat nå, svarte Klopp.

–Jeg har ikke hatt sjansen til å snakke med Sakho. Jeg fikk vite dette i går, når vi dro til spillerhotellet.

– Dette er ingen enkel situasjon, det er sikkert, men det vi har å si om dette vil vi si i neste uke, når vi trolig vet mer.

LES OGSÅ: Sakho etterforskes av UEFA

Klopp fikk spørsmål om Sakho ville ha startet dagens kamp mot Newcastle dersom han ikke hadde testet positivt på denne dopingprøven.

– Jeg fikk høre dette før jeg hadde bestemt meg for lagoppstillingen, så det aner jeg ikke. Vi har forandret mye på laget i de siste kampene. Vi har ingenting å si om at Mama ikke spilte i dag.