Hardtkjempende mannskap med manglende presisjon

Her er vår spillerbørs etter 0-1-tapet mot Manchester United.

Mignolet 6

Uvanlig lite å gjøre for Mignolet i denne kampen, og måtte knapt i aksjon før Rooneys knallharde skudd. Den var det imidlertid lite å gjøre med for keeperen. 

Clyne 6

Noen positive offensive bidrag, men slet noen ganger defensivt. Lurt av Martial på tampen av første omgang, og lurt av Rooney tidlig i andre i situasjoner som kunne blitt farlige om ikke andre hadde ryddet opp.

Toure 7

Plasseringssterk og rutinert, og god kontroll på Wayne Rooney. I tillegg hadde han gode offensive bidrag i starten av andre omgang.

Sakho 8 LB

Godt plassert på endel defensive dødballer i første omgang, og er ofte den som rydder opp og header unna. I likhet med, og i samarbeid med, Toure god til å pakke inn Rooney som ble veldig alene med de to Liverpool-stopperne. Stopper flere ganger ballbanen på det som kunne blitt farlige United-muligheter. Trippel-involveringen etter 58 min i duell med Martial og Herrera viser hvor knallsterk han kan være. Noe svake framspill også i denne kampen, men etter vår mening bestemann.

Moreno 7

Ofte involvert i det offensive arbeidet, men er som ofte litt upresis i de avgjørende situasjonene. Også godt med defensivt i denne kampen.  

Lucas 7

Vinner baller i lufta, vinner dem på bakken, og spiller også fram Lallana med en fantastisk pasning tidlig i kampen. Spesielt god i duellene med Fellaini i første omgang. Skaper en helt annen defensiv trygghet enn man hadde mot Arsenal. Dessverre ødelegges noe av inntrykket av at han misser markeringen på Rooney på målet, og isteden blir fristet til å være den fjerde spilleren som går i duell med Fellaini. 

Henderson 7

Alltid spillbar både dypt i banen og offensivt, flink til å styre spillet og involvert i noen herlige veggspill. Stresser United-konstant, men virker å ha litt overtenning i denne kampen - noe som resulterte i noen upresise og forhastede skuddforsøk.

Can 6

Sto for to av kampens største sjanser i andre omgang. Tungt skudd som de Gea ikke klarer å holde, og i ett tilfelle nær å bli en Arsenal-reprise når Firmino får returen. Slet med tempoet i starten av første omgang, men kom seg etter hvert. Spilte mer til venstre enn mot Arsenal, og trives tydelig bedre sentralt. Endel svake pasning, og ble frarøvet ballen noen ganger når han tok seg for god tid med ballen.

Milner 6

Jobber steinhardt, som han alltid gjør, men litt upresis ellers. Skulle gjerne gjort det bedre da han kom alene med keeper etter framspill av Firmino, men avslutningene sitter ikke helt.

Lallana 6

Kjempestor sjanse da han kom alene med de Gea etter framspill av Lucas, men blir stresset av den utrustende keeperen. Jobber knallhardt opp og ned, men det er hele tiden noe «nesten» over det Lallana foretar seg. Han klarer «nesten» å nå fram med avgjørende pasninger, og skuddene blir «nesten» farlig.

Firmino 6

Veldig bevegelig på topp og mye involvert i det oppbyggende spillet i starten. Blir noen ganger litt alene med ballen, men viser flere ganger godt blikk og en god pasningsfot. Til tross for to scoringer mot Arsenal har han fortsatt noe å gå på i avslutningsøyeblikket, og mister litt av futten etter hvert.  

Ibe

Kommer til ett skuddforsøk, men det blir det ikke mye ut av. Blir passiv på den korte corneren som fører til scoringen. Skulle ha fulgt Mata da han løp ut mot hjørneflagget.

Benteke

Brukbar mulighet to minutter før slutt, men treffer ikke på avslutningen. For lite tid til å sette sitt preg på kampen.

Caulker

Inn på topp, som mot Arsenal. Er mottaker av et innlegg fra Henderson men lite med ellers.