Hendo og Sturridge uaktuelle mot West Ham

Sturridge går også glipp av Leicester-kampen. Her kan du lese de viktigste uttalelsene til Jürgen Klopp under dagens pressekonferanse.

Om Daniel Sturridge:

– Det er ingenting nytt. Han jobber fortsatt. Noen ganger er det bedre. Noen ganger er det verre. Han har hatt flere økter den siste uken. Men det blir alltid avbrudd i øktene. Han trenger stabilitet i treningen før han kan spille igjen.

– Det er ikke tvil om hans kvaliteter. Vi må konsentrere oss om situasjonen slik den er, og han er ikke tilgjengelig nå.

– Vi må være veldig forsiktige med ham. Vi må bygge ham opp igjen. Han kan ikke spille i morgen, og han kan helt sikkert ikke spille mot Leicester heller. Jeg vet ikke hva som vil skje etter det.

Om transfervinduet:

– Vi har det alltid travelt, og sjekker hele tiden mulighetene. Nå stenger vinduet snart. Vi får se om noe skjer. Jeg har ingenting mer å si om det nå. Dere må vente. Vi har tenkt på et par ting, men kun om det er veldig fornuftig for oss.

– Vi er ikke her for å kaste penger ut gjennom vinduet. Vi forsøker å jobbe med det vi har.

Om West Ham-kampen:

– Jeg hadde likt å vinne, uten at vi må ut i omkamp. Vi kom oss til finalen i ligacupen, og nå må vi tenke på West Ham-kampen. Stoke-kampen var ikke den beste, men vi løp mye. Det var en intens kamp, der alle kjempet for hver meter. Vi kan ikke ignorere det, og det vil vi heller ikke gjøre.

Om stemningen i troppen:

– De to siste kampene har gjort underverker for lagmoralen. Både kampen mot Norwich og kampen mot Stoke. Begge var suksessfulle for oss. De hjelper oss også til å bli et bedre lag. Vi får se hvilken effekt dette har på lang sikt, men nå føler vi oss mye bedre enn om vi hadde tapt de to kampene.

Om Liverpools lag mot West Ham:

– Det vil bli et annet lag enn mot Stoke. Om det blir et ungt lag? Alt er relativt. Vi kommer til å gjøre noen endringer, men vi gjør dem kun fordi vi ønsker å vinne kampen.

Om West Hams lag:

– Det er et veldig godt lag. Vi spilte dårlig mot dem i ligaen. Vi vet hva vi vil trenge i en kamp som dette, og derfor gjør vi endringer på laget.

Om Norwich-kampen:

– Vi forsøker å ta med oss det riktige fra hver kamp inn i neste kamp.

Om det høye antallet kamper:

– Det er som det er. Vi syter ikke over det. Vi forsøker å jobbe med det vi har. Det er selvsagt vanskelig å være på topp hele tiden. De to siste kampene har vært spektakulære. Jeg liker å spille kamper, men vanligvis ønsker du å trene i mellom kampene.

Om skadesituasjonen:

– Dejan Lovren er tilbake, og Steven Caulker kunne ikke spille sist, men kan spille nå. Philippe Coutinho er ikke tilbake i trening med laget ennå. Martin Skrtel er ikke aktuell ennå. Nathaniel Clyne har blitt mye bedre, og kan muligens rekke kampen. Det var kne mot kne. Han svarte han hadde smerte 7 av 10. Han vil forsøke å trene i dag, og så får vi se. Henderson er ikke en mulighet mot West Ham. Han kjenner smerte i hælen. Han må komme til hektene igjen etter en intens periode.