Hvem av dem bør starte mot Dortmund?

Phil Thompson tror Klopp vurderer å bytte ut Sakho med Skrtel til torsdagens kamp.

Det er ikke mange uker siden stopperparet Dejan Lovren og Mamadou Sakho begge viste storform, og ikke minst hadde avgjørende betydning i åttendelsfinalene i Europa League mot Manchester United. 

Men med fire baklengs på de to kampene mot Southampton og Tottenham, vekkes igjen diskusjonen om hvem som bør spille i midtforsvaret opp. 

LES OGSÅ: Stopperparet har funnet tonen

– Hva holdt han på med? 

Phil Thompson mener Jürgen Klopp bør vurdere å sette inn Martin Skrtel for Mamadou Sakho i torsdagens kvartfinalekamp mot Borussia Dortmund.

– Jeg vet ikke helt hva Sakho holdt på med i den første omgangen mot Spurs, og han var ekstremt heldig at han ikke ble straffet. Man kan ikke forvente det samme mot dette Dortmund-laget, sier Thompson til Sky Sports.

– Han hadde åpenbart en veldig vanskelig kamp, og Dejan Lovren reddet han flere ganger, men om han blir tatt ut av laget vil det svekke selvtilliten hans.

– Jeg vil påstå at Skrtel er aktuell for å starte i Tyskland, men det er en stor avgjørelse for Klopp å ta, sier Thompson.

Dårlig form etter skaden

Den avgjørelsen blir ikke enklere av at Martin Skrtel ikke har vist god form etter at han kom tilbake fra skade.

Om Sakho ikke var i toppform mot Tottenham, hadde Martin Skrtel et enda dårligere innhopp da han kom inn mot Southampton. Han laget da straffespark umiddelbart, og fikk bare 2 på vår spillerbørs.

Etter at han kom tilbake fra skade har han også blitt utvist for U21-laget, og laget straffspark for landslaget.

LES OGSÅ: Dortmund har flest seiere - Liverpool er ubeseiret