Ibe kan være på vei ut

Jordon Ibe kan bli en overraskende exit fra Anfield i sommer. Agent antyder at Liverpool går vekk fra et mulig kjøp av Piotr Zielinski.

Velinformerte Chris Bascombe i Daily Telegraph skriver at Liverpool er beredt til å lytte på tilbud for Jordon Ibe, og klubber som Watford og Southampton skal ha vist interesse.

Den 20-årige flankespilleren kan se tilbake på noe av et mareritt av en sesong hvor han ikke greide å følge opp den antatte «arven» etter Raheem Sterling. Mot slutten av sesongen ble den yngre Sheyi Ojo foretrukket av Jürgen Klopp og det kan vurderes på Anfield at det vil bli best for alle parter om Ibe får noen nye omgivelser.

Zielinski ikke lenger aktuell?

Express siterer agenten til Piotr Zielinski i sine ryktespalter med «er avtalen med Liverpool nå helt uaktuelt? Kanskje.»

Klopp og Liverpool skal genuint ha vært interessert i Zielinski, men ikke vært villig til å betale de 13 millioner euro som Udinese skal ha forlangt. En mulig overgang er blitt omtalt som «komplisert» og Roma, Napoli og Borussia Dortmund skal ha involvert seg i en mulig overgang for midtbanespilleren.

Liverpool synes i stedet å ha kastet øynene på Mahmoud Dahoud hos Borussia Mönchengladbach. 

LES OGSÅ:- Jeg håper ikke Liverpool stikker av med Dahoud