Ingen hast med Sturridge

Jürgen Klopp er beredt til å vente på en skadet Daniel Sturridge, og med å ta en større avgjørelse angående spissen som er ute i minst halvannen uke til.

- Hva må vi ta en avgjørelse om?, spurte Klopp engelsk presse da de undret om han snart måtte ta en avgjørelse vedrørende fremtiden til Daniel Sturridge.

- Jeg har to og et halvt år igjen av min kontrakt og jeg har vært her i tre eller fire måneder. Jeg ventet i 15 måneder på Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund) da han hadde problemer med ryggen.

- Det er vårt ansvar å gjøre alt for at han (Sturridge) skal få den fysiske styrken som gjør at han kan spille i Premier League. Vi vet at det er ganske lett for ham når han er i fysisk form, men det er han ikke for øyeblikket. Vi kan ikke forandre på det jeg har ikke tenkt over noen generell beslutning (om han) for øyeblikket.

- Han trener ikke med laget for øyeblikket og som gjør at vi ikke kan bruke ham på minst ti dager. Du kan ikke være nesten frisk, så spille, så bli skadet igjen, deretter spille for så å bli skadet på trening igjen. Vi må være tålmodige. Det er ikke hva jeg er best til, men jeg har intet valg.