Ings har studert Klopp fra tribunen

Spissen vet hva som kreves av ham kommende sesong.

Danny Ings var ute med en alvorlig korsbåndskade store deler av sesongen, og fikk dermed god tid til å studere Jürgen Klopps taktikk fra sidelinjen.

– Jeg har lagt merke til hvor hardt han ønsker at vi skal presse, og når og hvordan det skal gjennomføres. Det passer mitt spill godt, uttaler Ings i et intervju med Goal.com.

Ings har lagt merke til hvor mye som kreves av spillerne når de ikke har ballen.

– Jeg har sett hvor mye arbeid som legges ned uten ball, den kompakte forsvarsjobben som gjøres, slik at vi ikke tillater motstanderen kontringer. Jeg har også lagt merke til hvor mye løping som kreves av spissene, fortsetter han.

Akter å gi alt

– Jeg så hver eneste kamp som en supporter, hvor jeg oppmuntret de andre spillerne, men hvor jeg også forsøkte å lære så mye som mulig fra hver eneste kamp.

– Er det noe jeg setter pris på, er det når supporterne virkelig støtter laget sitt. Jeg håper at de i meg ser en spiller som vil gi alt han kan for seg selv og klubben.

– Jeg akter å yte 100% hver dag, uansett om det er trening, en treningskamp eller en cupfinale. Fotball er ikke bare et spill. Fotballen betyr utrolig mye for meg, og jeg er takknemlig for alt denne idretten har gitt meg og min familie. Derfor gir jeg alt hver gang jeg får sjansen, for å gi noe tilbake.

 

@ushuaiaibiza with the boys😍

Et bilde publisert av Ingzi (@ingstagram10)

FERIE. Danny Ings ferierer for tiden på Ibiza.

– Jeg ønsker å gi fansen det de forventer av en spiller som representerer klubben deres. Vi vokste alle opp som fotballfans, og vi vet hva vi ønsket fra spillerne vi heiet på. Så nå håper jeg fansen får se meg presse, jobbe tilbake og gå på løp i bakrom. Jeg håper de får seg meg takle og score mål.

– Vi er sammen om dette, og vi kan bare oppnå store ting ved å yte 100%. Det er hva jeg har lært at Liverpool handler om etter at jeg kom hit. Vi er sterke sammen, og vi så noe av styrken til klubben under europacupkveldene på Anfield denne sesongen. Jeg tror det bare var starten.

Ings karakteriserer hjemmekampen mot Borussia Dortmund som høydepunktet som «tilskuer» i sesongen som gikk.

– Det var en utrolig opplevelse. En stor europacupkveld på Anfield. Men for meg var det selvsagt blandede følelser. Aller helst ville jeg vært ute på banen for å hjelpe mine lagkamerater. Man tenker på alle månedene man har vært ute, men når du får en så alvorlig skade er det viktig at du fokuserer på å komme tilbake. Du må se på det som en mulighet i stedet.

– Et forferdelig tilbakeslag

Det var under Klopps aller første treningsøkt som Liverpool-manager at Ings fikk en delvis avrivning av korsbåndet.

– Skaden kom på verst tenkelige tidspunkt for meg. Jeg hadde begynt å score mål for Liverpool, og hadde akkurat debutert på landslaget. Stemningen i troppen var veldig god, og alle så frem til å komme tilbake til Melwood og begynne treningen under den nye manageren. Da var det forferdelig å få et slikt tilbakeslag så raskt.

– Når du får en skade som dette er det veldig viktig at du gjør absolutt alt for å komme tilbake. Jeg kunne ikke gjøre noe med det faktum at jeg hadde skadet korsbåndet. Det eneste jeg kunne kontrollere var hvordan jeg reagerte på det. Det var mitt fokus. Jeg måtte bli sterkere både mentalt og fysisk, samtidig som jeg måtte ta tiden til hjelp.

Ser frem til preseason

Ings gjorde comeback etter skaden i sesongens siste ligakamp mot West Bromwich. Det var 224 dager etter hans forrige kamp for Liverpool, 0-0 kampen på Goodison Park, som også var Brendan Rodgers sin siste kamp som Liverpool-manager. Nå ser han frem til mer spilletid i sommerens treningskamper, hvor Liverpool skal spille mot Tranmere, Fleetwood, Wigan og Huddersfield på engelsk jord, før ferden går videre til USA og kamper mot Chelsea, AC Milan og Roma. Generalprøven blir en match mot Barcelona på Wembley.



 – Vi får virkelig en god test gjennom disse kampene. Manageren ønsker å sørge for at vi er klare for alle utfordringene som venter oss neste sesong. Jeg gleder meg.

– Jeg kommer til å kjøre ekstraøkter i styrkerommet og drive ekstra kondisjonstrening før vi starter preseason-treningen, for å sørge for at jeg er klar fra første dag av.

– International Champions Cup blir en stor opplevelse for de av oss spillerne som aldri har spilt i slike store kamper tidligere, og det gir deg en god plattform at du får bryne deg på toppspillere.

– Disse kampene vil bringe frem det beste i oss, og det er hva preseason handler om. Vi ønsker å komme i så god form som mulig, være taktisk på hugget og forstå rollene som manageren gir oss, for at vi skal fremstå som et lag.

– Jeg ser virkelig frem til dette. Det blir mye hardt arbeid, men vi vi lære mye av det og bli bedre også. Det vil komme godt med når sesongen starter.

– Jeg ønsker å gi alt jeg har. Jeg ønsker å imponere. Jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for å hjelpe laget. Jeg ønsker å vinne trofeer, og jeg ønsker å være en del av en suksessfull klubb. Skal vi oppnå noe, er det vi spillerne som må få det til å skje. Jeg vet at preseason handler om å komme i form, så vi kommer ikke til å gå på byen i det hele tatt.

– Jeg vet ikke hvordan jeg skal slappe av, når det gjelder fotball. Selv under mine første treningsøkter etter at rehabiliteringen var over løp jeg som en guttunge, jaktet hver eneste ball, la press på motspillerne og var desperat etter å score mål. Jeg har en iboende lidenskap for spillet, og jeg tror ikke det kommer til å forandre seg. 

LES OGSÅ: En gledens dag for Danny Ings

 

😂😂😂😂

En video publisert av Ingzi (@ingstagram10)