James Milner har ikke gitt opp topp fire

Midtbanespilleren håper at 5-4 seieren over Norwich skal gi Liverpools lag et løft.

– Jeg håper denne seieren vil få fart på ting. Studerer man sesongen så langt, er det ingen som mener at vi har spilt så bra som vi er i stand til eller har vært spesielt stabile, slår Milner fast til Liverpoolfc.com.

– Posisjonen vi er i for øyeblikket er ikke der vi ønsker å være, men vi er ikke milevis unna topp fire heller. Klarer vi å vinne noen kamper på rad, vil vi være i det sjiktet. Og vi henger fortsatt med i alle cupene, slår visekapteinen fast.

Ikke ofte man vinner 5-4

En kamp som 5-4 seieren på Carrow Road hører til sjeldenhetene, også for en ringrev som Milner.

– Jeg har spilt i hundrevis av kamper, men det er ikke mange som har vært slik som denne. Det er ikke ofte man blir involvert i slike kamper. Det var sikkert storartet for de som er nøytrale. Det ble gjort masse feil, men det var også mye bra spill, slår han fast.

– Denne kampen oppsummerer på mange vis sesongen vår. Vi viste hva vi er i stand til, men vi slapp inn noen billige mål. Det er mye vi må jobbe med, men guttene viste god karakterstyrke ved komme tilbake etter å ha blitt liggende under 3-1. Vi slo også tilbake etter den sene utligningen, og klarte å ta seieren.

– Dette sier mye om de guttene vi har på laget. På 4-4 er det mange lag som hadde gitt opp, men vi gikk rett i angrep og scoret.

Ødelagte briller

I jubelscenene som fulgte ble Jürgen Klopps briller ødelagt.

– Jeg så han holdt på med brillene sine etterpå, men jeg var ikke klar over at de ble ødelagt. Ut fra jubelscenene etterpå var det lett å se hva tre poeng betydde for oss. Når du opplever øyeblikk som dette, må du bare nyte dem.

– Supporterne våre var strålende. Norwich er ikke akkurat rett rundt hjørnet. Det at de reiser ned hit når det er tidlig avspark og gir oss en slik støtte er utrolig. De ga oss virkelig støtte etter at vi ble liggende under 3-1.

– Manageren sa tidligere i sesongen at vi må få supporterne til tro på oss, slik at de støtter oss helt til siste slutt. Vi klarte å gjøre det denne gangen. Forhåpentligvis klarer vi å få flere gode resultater.

– Vi visste hvor viktig det var å få et godt resultat i denne kampen, og seieren gir oss nå et løft foran tirsdagens semifinale. Dersom vi klarer å bygge videre på denne seieren, og avslutte sterkt i ligaen, kan dette likevel bli en suksessfylt sesong for oss.

Nå rettes fokus mot semifinalen

Nå retter Milner fokus mot semifinalen mot Stoke, der Liverpool vant første kamp 1-0.

– Vi kan nå Wembley ved å fullføre jobben. Vi er fortsatt med, selv om det har vært en sesong hvor vi ikke har nådd de store høyder. Vi er bare halvveis i semifinalene. Dette er en viktig kamp, hvor vi må gjøre jobben.

– Det blir ikke enkelt, for Stoke er et brukbart lag. For oss er det hyggelig å komme fra et godt resultat. Det gir oss et løft foran Stoke-kampen.

LES OGSÅ: Må jobbe med forsvarsarbeidet