Joao Teixeira i samtaler med Liverpool om ny kontrakt

Avtalen til Liverpools nåværende midtbanespiller går ut etter denne sesongen. 23-åringen ønsker å bli på Anfield.

- Vi er i samtaler for øyeblikket, bekrefter Joao Teixeira angående spillerens fremtid i LFC. Portugiseren scoret sitt første mål i en offisiell kamp mot Exeter i går kveld.

- Min kontrakt løper ut ved enden av denne sesongen. Jeg ønsker å bli, men vi får se hva som skjer, sier spilleren som også vært uheldig med skader etter at han kom fra Sporting for snart fire år siden.

- Jeg ønsker ikke å tenke for mye på min fremtid for øyeblikket. Jeg ønsker å spille fotball og nyte øyeblikket, og prøve å bygge videre på det.

- Jeg må bare arbeide hardt og prøve å imponere Jürgen Klopp de gangene jeg får sjansen. Det er opp til meg å vise at jeg fortjener flere muligheter.

Klopp selv uttalte etter 3-0 mot Exeter at Joao hadde gjort store steg i sin utvikling og en han «gjerne ville arbeide mer sammen med». Samtidig innrømmet manageren at Teixeira nå var på et tidspunkt i karrieren hvor han behøvde å spille regelmessig.

- Det var ikke mitt første mål foran The Kop, det scoret jeg da jeg kom hit for å spille mot Liverpool, forklarer Teixeira til Liverpool Echo og tenker på en ungdomskamp i NextGen turneringen.

- Dette føltes imidlertid veldig spesielt. Det var min første scoring i en Liverpooltrøye og det var en herlig følelse.

- Det var en fin pasning fra Christian Benteke og jeg greide å sette ballen forbi keeper. Det føles alltid godt å score og på et slikt berømt stadion og med mye mennesker gjør det hele enda bedre.