Strafferedning i debuten

Onsdag ettermiddag ble Ádám Bogdán sendt på utlån til Wigan. Noen timer senere reddet han laget fra tap.

21. jul 2016 kl 20.44 Marius Rabben

28-åringen fikk en knallstart på oppholdet i Wigan med en strafferedning bare tre minutter ut i debuten.

Sisteskansen kom inn for rutinerte Jussi Jääskeläinen (41) til den andre omgangen i treningskampen mot Macclesfield onsdag kveld. Like etter fikk laget straffe imot.

Bogdáns første prøve som Wigan-keeper ble imidlertid bestått med glans. Jack Sampson tok ansvar fra elleve meter, men den utlånte Liverpool-målvakten slang seg riktig vei og reddet.

Det var målløst da Bogdán kom inn, og selv om Wigan dominerte spillet før og etter strafferedningen, fikk de ikke mer enn 0–0 med seg fra møtet med laget på femte nivå, skriver Wigan Today.

Lånt ut for å få spilletid

Ungareren, med seks førstelagskamper – kun to i Premier League – for Liverpool forrige sesong, skal spille for Wigan i Championship hele kommende sesong.

– Jeg hadde en klar forståelse av at jeg ikke kom til å spille så mye for Liverpool, så jeg måtte finne alternativer for å få spilletid, uttalte Bogdán onsdag.

Liverpool har for øvrig også lånt ut keeperne Danny Ward og Ryan Fulton til henholdsvis Huddersfield og Chesterfield.