Klopp: – Henderson kan rekke de siste to kampene

Jürgen Klopp tror Jordan Henderson kan rekke tilbake i spill før sesongen er over, og at han også kan bli klar for England til EM.

Lørdag møtte Jürgen Klopp pressen foran kampen mot Stoke. Skadesituasjonen til Jordan Henderson ble naturlig nok en av tingene han fikk spørsmål om. 

Om Jordan Hendersons skade: 

– Det er alvorlig, men det er ikke så alvorlig. Det er håp om at han kan rekke en eller to av de siste kampene. Dermed kan han også rekke EM. Han er en viktig spiller for både oss og England. Det er en sjanse for at han kan komme tilbake. Det er ett leddbånd som er skadet, ikke noe annet så det er de gode nyhetene oppi alt. Vi vil gjøre alt for at han skal komme tilbake raskt. Man må se det an fra dag til dag med en slik skade, sa Klopp.

Om Stoke-kampen: 

– Vi har ingen tid til å hvile, men vi må tenke på om vi skal gjøre noe bytter. Vi har trening klokka 18, så vi har fire timer til å komme oss på, og så må vi ta en avgjørelse. I dag handler treningen mest om å gi informasjon. Hvis ikke noe skjedde i går, kan det være at vi gjør endringer. Det handler mer om å ha best mulig lineup mot Stoke, enn å hvile spillere. Det vil være viktig for oss å få tre poeng. Stoke har hatt mange kamper færre enn oss. Vi må ignorere det, men vi kan ikke ignorere det helt. Vi trenger støtten fra publikum på Anfield. Det er veldig, veldig nødvendig nå, sa Klopp.

Om midtbanen med Can og Henderson ute: 

– Vi lar det være åpent, og lar de løpe gjennom midten, spøkte Klopp.

– Lucas er tilbake og kan spille, han spilte 45 min i en testkamp mot Burnley i går. Kevin Stewart gjorde det samme. Så vi har noen alternativer. 

Om Mario Balotelli skal tilbake til Liverpool: 

– Det er slike spørsmål man får når dere får fire spørsmål istedenfor tre, sa Klopp.

– Dette er ikke tiden for å snakke om det. Det er en vanskelig situasjon, det er alt jeg kan si. Han har mange kamper i Italia til å vise seg fram på, og så får vi ta en beslutning etter det, sa han. 

LES OGSÅ: – En klar advarsel til alle i laget