Klopp berømmet debutant Ward

Danny Ward ble den 38. spilleren som har spilt for Liverpool denne sesongen. 22-åringen kom godt fra debuten mot Bournemouth.

Jürgen Klopp hadde allerede gitt Ward tillit i og med at han har brukt waliseren på benken i flere kamper i vår, etter at Adam Bogdan nå definitivt synes å være ute av førstelagsbildet. Liverpool og Klopp hentet Ward tilbake fra et vellykket låneopphold i Aberdeen i januar.

Med bytte av ti spillere fra torsdagens kamp mot Borussia Dortmund kunne Ward for første gang ta på seg matchhanskene i en offisiell kamp for LFC, da Liverpool tok turen til Bournemouth og bortekamp i Premier League.

- Danny Ward var briljant, mente Jürgen Klopp etter en kamp hvor den unge keeperen holdt buret rent helt til det 92. minutt, da Joshua King greide å redusere til 1-2 for vertene.

Litt ustø på noen innlegg i feltet hadde Ward flere gode redninger på streken og imponerte med fine igangsettinger.  På alle spillerbørser vi har sett ligger han blant de med høyest score hos spillerne fra Liverpool.

LES OGSÅ: Spillerbørs: Joe Allen dagens lille gigant da LFC vant i sør

- En spesiell dag for meg

- Det var en spesiell dag for meg selv og min familie, men det viktigste var at vi fikk tre poeng, sa Ward selv etter kampen.

- Det gir deg et virkelig løft. Manageren vet hva vi står for, han stoler på oss.

- Jeg er skuffet over ikke å ha holdt buret rent, men slik er fotball – det kan forandre seg på et øyeblikk.

- Det var et klart frispark, mente Klopp angående baklengsmålet. 

 

LES OGSÅ: - Vi var bedre enn jeg trodde