Klopp har klokkertro på Allan

Det brasilianske talentet Allen er tatt ut til en treningsleir med U20-landslaget. Det er ingen overraskelse for Klopp, som gjerne ville brukt angriperen selv.

Allan Rodrigues de Souza, som er hans fulle navn, imponerte på lån for den finske klubben SJK, som vant sitt første seriemesterskap. Ferden gikk videre til belgiske Sint-Truidense, der brasilianeren også presterte bra.
 
Etter imponerende førstelagsspill er han altså tatt ut til en treningsleir av U20-trener Rogerio Micale.

Klopp lot seg imponere

– Etter jeg hadde vært her i én eller to måneder, dukket Allan opp. Han spilte for oss en uke, og jeg tenkte «wow, hva kan vi gjøre for å holde ham her og ta han videre til startelleveren?». Han er 19 år, og et utrolig talent. En god spiller med god holdning. Alle liker ham. Han er virkelig en bra person - noe som er veldig, veldig bra. Han er en smart spiller, uttaler Klopp til LFC.tv
 
Klopp undret seg over hvorfor Allan ikke kunne spille for Liverpool, og meddeler at han lærte mye om FA og deres regler i den forbindelse. 
 
Artikkelen fortsetter under
 

– Han blir endel av troppen

Klopp håper å finne en løsning for brasilianeren. LFC-manageren føler seg skråsikker på at Allan med tiden blir endel av Liverpools tropp.
 
– Han vil utvilsomt bli en del av troppen i fremtiden. Nå må vi bare finne en løsning for ham. Allan bruker nå tiden på å bli enda bedre, og neste steg er Brasil U20.