Klopp: – Jeg er skuffet

Jürgen Klopp synes Liverpool fortjente å tape slik hans unge mannskap spilte mot Swansea.

– Vi spilte ikke så godt som vi kunne, det er helt sikkert, sa Jürgen Klopp på sin pressekonferanse etter 3-1-tapet for Swansea søndag. 

 

– Spillet var ikke så godt som det kunne være med denne startoppstillingen. Vi prøvde å sette inn friske bein og friske hoder. Men jeg er skuffet fordi jeg vet vi kunne spilt bedre, sa Klopp. 

 

Etter en meget svak førsteomgang ledet Swansea 2-0 etter scoringer av Ayew på corner etter 21 minutter, og på langskudd fra Cork etter 33 minutter. Begge ganger sviktet Liverpool defensivt. 

 

Må bevise og levere

 

– De første to målene var for enkle. Vi fortjente å tape, og mye på grunn av vår egen innsats, innrømmer Klopp. 

 

– Det er ikke alltid en bryllupsreise. Du må bevise, levere og i dag fungerte det ikke så bra. Det er ikke et problem for framtiden, sier Klopp. 

 

– Jeg er skuffet. Vi kunne vunnet denne kampen med en normal dag. Kampen i dag var kanskje påvirket av antall kamper vi har spilt. 

 

Ingen god dag for Chirivella

 

Pedro Chirivella fikk sin Premier League-debut søndag, og hadde ikke sin beste stund i den røde Liverpool-trøya. 

 

– Han er en fantastisk spille, god på pasninger og et stort, stort talent, men i dag glemte han å orientere seg. Dette var ikke noen kamp for Pedro. Det er bare en kamp i en lang, lang fotballkarriere, sa Klopp trøstende om den 18 år gamle spilleren. 

 

Sturridge ba om å få 90 min

 

Klopp fikk også spørsmål om Daniel Sturridge på pressekonferansen. Sturridge, som satt på benken hele kampen mot Villarreal spilte i dag 90 minutter. 

 

– Jeg snakket med han i pausen, og han sa «jeg vil spille 90 minutter». Vi har fire dager til torsdag, og det er bra. 

 

Det ble kritisert etter kampen at Sturridge tilsynelatende gikk rett i garderoben uten å takke fansen. 

 

Beklager til fansen

 

– Beklager hvis dere tror vi ignorerte fansen. Jeg gikk også. Hvis noen glemte å si sorry til fansen, er det min feil, sa han. 

 

Det har de siste dagene blitt spekulert i om Joe Allen vil gå tilbake til gamleklubben Swansea etter sesongen. 

 

– Vi vil snakke med Joe Allen om framtiden, det er hundre prosent sikkert, men ikke på pressekonferansen i Swansea, sa Klopp.

 

LES OGSÅ: Spillerbørs: Kollektiv svikt på blytung dag