Klopp mener Sturridge-historien er oppspinn

Jürgen Klopp svarte på spørsmål om Daniel Sturridge sin framtid på pressekonferansen. Les hva han sa om ulike temaer her.

Fredag holdt Jürgen Klopp pressekonferanse foran Sunderland-kampen.

Der fikk han spørsmål om Alex Teixeiras overgang til kinesisk fotball og fredagens spekulasjoner rundt Daniel Sturridge sin framtid, men ikke noe om supporterne som vil forlate stadion etter 77 minutter på lørdag. 

Om Alex Teixeiras overgang til Kina:

– Vi må respektere at alle kan ta sine egne beslutninger. Folk i fotball snakker om den økonomiske styrken til England, men nå er det kanskje en ny konkurrent på vei med Kina - ikke vet jeg. Det er en individuell beslutning. Hvis du er 26 og får et tilbud som han fikk, så tror jeg alle ville tenkt på det. Jeg har ikke noe problem med det. Dette er normalt i fotball. Kanskje de snart ber om engelske journalister også nå som de ruster opp ligaen, så får vi se om noen av dere tar tilbudet, sier Klopp og ler. 

Om Sturridge og framtiden hans:

I fredagens aviser ble det hevdet fra anonyme personer rund Daniel Sturridge at spissen vurderer framtiden på Anfield, og at han kunne komme til å forlate klubben til sommeren

– Hvis noen vil spørre om slikt, så er det bare å spørre, men jeg svarer ikke på spekulasjoner. Daniel er tilbake i trening, sammen med Coutinho og Origi. Nå ser vi hva vi har savnet de siste ukene. Han ser bra ut på trening, men ellers er det ikke noe å si om dette. 

– Vi har åpenbart hatt noen skadeproblemer før og det er ingen hemmelighet, men nå kan vi starte på nytt. Alle spillere trenger regelmessig trening. Vi har forsøkt alt vi kan for å få han i form, og nå kan vi forhåpentligvis få noe ut av det. 

– Han er ikke tilbake i helgen, han må trene litt til. De trenger alle kanskje tre treninger til og kan være klare for West Ham, om ikke noe skjer.

Klopp hadde tydeligvis ikke hørt om saken rundt Sturridge i fredagsavisene, men etter å ha fått referert deler av det som ble påstått sa han:

– Daniel-historien? Det er ikke noen Daniel-historie. Dere kan ikke finne på historier og så spørre meg om deml. Det er ikke frustrerende og ikke interessant. Hvis noen vil mene noe kan de stå fram med navnet sitt, sier Klopp. 

Om Sunderland-kampen:

– Vi ønsker og vil spille bedre enn mot Leicester. Vi må slå tilbake uansett hvem som er motstanderen på Anfield. Vi trenger disse poengene. Sunderland er kanskje bedre eller annerledes enn før, men det må vi også være. 

– Med noen bedre beslutninger mot Leicester kunne resultatet vært ganske annerledes. Alle spillerne vet at de kunne gjort det bedre, og tatt bedre beslutninger underveis. 

– Det første målet var ikke en sjanse, bare ett mål. Det andre har jeg sett 20 ganger og jeg liker det ikke. Men i denne kampen handlet det mye om selvtillit. 

Om Sam Allardyce:

Etter det første møte mellom Sam Allardyce og Klopp, mente Allardyce at Klopp var pinglete. Da Klopp fikk spørsmål om den situasjonen måtte han igjen avkrefte at det var noe å henge seg opp i. 

– Det er ikke noe. Folk har sagt langt verre ting om meg- Jeg har stor respekt for ham. Det var ikke noen problemer mellom oss. Vi vil hilse på hverandre før kampen, og takke for kampen etterpå, men imellom det skal vi ikke være for vennlige, sier Klopp.

Om Joe Allen: 

Klopp fikk spørsmål om hvor nær Allen er å starte i Premier League etter de siste ukenes innsats.

– Allen er veldig, veldig nær å starte ligakamper. Han fikk et lite slag i skulderen mot Leicester så vi må se om han kan spille. 

Om Flanagan og Skrtel-skade:

Klopp fikk også spørsmål om årsaken til at Jon Flanagan ikke er tatt ut i Europa League-troppen, som ble offentliggjort torsdag. Da kom det fram at en av grunnene er at Martin Skrtel har slått opp igjen sin skade. 

– Den gode nyheten er at Flanagan er tilbake på banen, men det er tidlig etter skaden og vi må ta det rolig. Men på grunn av den alvorlige skaden trenger han et par dager hvile mer enn de andre. Men det vil bli tre kamper i uka og EL-kampen er alltid mellom andre kamper. 

– Martin Skrtel har fått et tilbakeslag etter skaden og kan trenge to eller tre uker til. Derfor har vi et problem med midtforsvaret. Dere vil ikke tro hvor vanskelig der er å ta ut Europa League-troppen, og derfor ble det slik nå, sier Klopp. Det er nok årsaken til Caulker er tatt ut isteden.

LES OGSÅ: Derfor forlater de stadion etter 77 minutter