Klopp og Henderson møtte pressen

Dette hadde Klopp å si i forkant av sitt første møte med Old Trafford. Jordan Henderson var også til stede foran pressen.

Slik var dagens pressekonferanse fra Old Trafford:

Jordan Henderson startet

Om selvtillit:
Det var en god kveld for oss på Anfield. Vi har selvtillit etter et godt resultat og en god forestlling. Men vi vet at bare halve jobben er gjort.

Om kampen i morgen:
Vi kan ikke fokusere på hva Manchster United gjør. Spiller vi slik som forrige uke, er det ikke mange lag som kan slå oss.

Vi håper å ha samme energinivå i morgen, som vi hadde forrige kamp.

LES OGSÅ: Dette sa van Gaal før morgendagens kamp

Om erfaring:
Mange av spillerne har spilt store kamper før. Dette er en stor kamp, men vi må forberede oss normalt. Mange av spillerne vår har erfaring fra finaler, og er godt forberedt.

Om å vinne som kaptein:
Det vil selvsagt være viktig, men det handler ikke så mye om å være kaptein. Det handler om å vinne kampen.

Om hva som trengs i morgen:
Vi trenger samme intensitet. Vi har forberedt oss godt. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme i morgen. 

Se Jürgen Klopps svar under bildet

Jürgen Klopp sin tur

Om å spille på Old Trafford:
Jeg gleder meg veldig. Vi ville ha full pakke, derfor har vi trent på Old Trafford i kveld, og skal ha en ny økt i morgen.
Vi vet hvilken jobb vi har. Det er alltid vanskelig, men det er et annet utgangspunkt enn normalt. 
Vi leder 2-0, men det må vi glemme. 

Om strategi:
Vi må spille vårt beste. Det er samme utfordring som vi alltid har. Vi må tenke på våre kvaliteter. Vi har noen unge spillere, men ingen er så unge at de ikke vet at dette handler om to kamper.

Om å bli den første LFC-manageren til å vinne sin første kamp på Old Trafford på 80 år:
Jeg tenker ikke på slikt. Det er ikke viktig for meg å skrive historie – jeg vil bare gå videre til neste runde. Jeg vil fokusere på kampen. Vi ønsker en god start. Det er viktig. 

Om atmosfære:
Jeg liker heftig atmosfære. Selv om alle hater meg, er det fortsatt atmosfære. Jeg forstår ikke hva alle synger, så jeg håper på atmosfære. Det er vi, med vår opptreden, som vil avgjøre hvor god atmosfæren vil bli.
3000 Liverpool-supportere er nok. 

Om å reise tidlig til Manchster:
Jeg behandler dette som en vanlig europcupkamp. Normalt flyr vi, men det er den eneste forskjellen. Dette er en vanlig europacup-kamp.

Om å trene på Old Trafford:
Jeg mener det er positivt å trene på stadion der man skal spille. Jeg har alltid likt det med det tidligere klubber. Det er en fordel.

Om stil:
Det handler ikke om hvor mange kilometer man springer, men hvor bra man gjør det. Vi vil prøve å spille offensivt i morgen.

Om morgendagens kamp:
Jeg er optimist. Før en kamp har jeg alltid en god følelse. Dette blir tredje kampen vi spiller mot Man Utd, etter jeg kom - og vi har spilt bra i begge kampene. Vi må være aggresive, modige og spille bra. Men jeg tenker ikke så mye på hva som vil skje.

Om Fellaini og UEFA:
Jeg er ikke overrasket. Hva kan si. Jeg visste om det etter kampen. Mange i UEFA må ha sagt "det var en normal hendelse"... De gav meg tre kamper for mitt fjes i Napoli.

Om Emre Can:
Han er på en god vei. Alle kan se det. Problemet er at når jeg sier noe blir det for store overskrifter. Jeg vil ikke at de skal tenke at alle tenker på dem. Han er i god form. Han tar tatt store skritt.

Om kampen:
Ballen er rund, alt kan skje. Men jeg er ikke redd: vi gjorde det så bra vi kunne i den første kampen. Vi vil ta denne sjansen.

Da var Klopp ferdig med sin pressekonferanse.