Klopp snakker om hvorfor han benket Sturridge

– Det handler bare om hva som er best i neste kamp. Det handler ikke om hvilket navn man har, sier Klopp. Han mener Sturridge fortsatt ikke er i toppform.

At Daniel Sturridge ble satt ut av laget til den første kvartfinalen i Europa League mot Borussia Dortmund, blir oppfattet som en klar beskjed til Daniel Sturridge om å brette opp armene fra Jürgen Klopp. 

– Jeg tviler ikke på kvaliteten til Daniel Sturridge. Men hvordan kan han være hundre prosent i sin beste form, med alle sine lange avbrekk fra trening og kamper? Det handler bare om hva som er best i neste kamp. Det handler ikke om hvilket navn man har, sier Jürgen Klopp til Daily Mail.

– Han hadde ikke noe problem med det da han så at han ikke startet, og han ønsket veldig å komme inn. Han kom på, gjorde jobben bra og kunne ha scoret i den første situasjonen han var involvert i. Det beste for Daniel er å la han jobbe videre, og at han gir alt han har når han kommer inn på banen, sier Klopp.

LES OGSÅ: Har brukt ti stopperpar fra start

– Alle spissene trenger tillit og tro

Klopp er godt fornøyd med å ha tre gode alternativer på topp nå med Origi, Sturridge og også Roberto Firmino.

– Dette handler ikke om hvem som var nummer en da Suarez forlot klubben. Det er lenge siden. Det er mange spisser i klubben, og de trenger alle tillit og tro. Så jeg prøver å gi det til dem alle, men jeg kan ikke vise det i alle startoppstillingene.

– Jeg tenker alltid på Daniel, selv når han ikke er tilgengelig. Men vi besluttet å bruke Divock i denne kampen, og det var en god beslutning, sier Klopp.

Søndag er det ventet at Daniel Sturridge vil spille fra start for Liverpool. 

LES OGSÅ: Nærmer seg uønsket Anfield-rekord