Klopp: – Stol på oss

Jürgen Klopp forklarer hvorfor han føler seg komfortabel med at verken Alex Teixeira eller noen andre store kjøp kom i januar.

- Dere kan stole på oss, det er veldig viktig, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo og røde fans etter et sparsommelig januarvindu for de helrøde. Kun Steven Caulker på lån ut sesongen og Marko Grujic, som umiddelbart ble lånt tilbake til Røde Stjerne, signerte på kontrakter for LFC.

- Det var en fornuftig avgjørelse, fortsetter manageren om Alex Teixeira. Spilleren fansen håpet ville bli det store kjøpet fra Shaktar Donetsk.

- Vi sa at vi kunne ikke fortsette dette spillet til siste slutt. Vi kom med tilbud. Jeg vil ikke si for mye om det, men de var absolutt realistiske. Med de tillegg som er i januar, Premier League, de tillegg du gjør når du forhandler med andre klubber.

- Det var imidlertid en sak om at «hvis du ikke ønsker det da kan vi ikke forandre på situasjonen, gjør hva du vil». Det er viktig for nåtiden og for fremtiden. Det dreier seg ikke om at vi ikke har penger, men du må arbeide respektfullt og ansvarsfullt.

- Vi kommer til å gjøre ting. Ikke i dette transfervinduet, men vi vil gjøre ting.

- Det dreier seg ikke bare om å kjøpe og selge, kjøpe og selge. Etter min oppfatning har du vanligvis ettårskontrakter med spillerne.

- Jeg vet de har lengre avtaler, men for meg er det «okay, ja, du er på mitt lag og hvis du ikke spiller som noe søppel vil jeg stole på deg, mens du må stole på meg. Etter et år vil vi se på det. Kanskje han ønsker seg et annet sted, kanskje jeg ønsker at han skal gå et annet sted. Det er en del av fotballen.

- Nå er vi midt i en sesong. Jeg har vært her i fire måneder og ingen ting har skjedd angående transfers. Det er greit for meg, nå kan vi fortsette å arbeide.