Klopp taus om Teixeira

Jürgen Klopp nektet å svare på spørsmål om Liverpool er ute etter Alex Teixeira under dagens pressekonferanse på Melwood.

Ifølge velinformerte engelske journalister har Liverpool fått avslag på et bud på 24,5 millioner pund for Shakhtar Donetsk-spilleren Alex Teixeira. Den ukraniske klubben verdsetter 26-åringen til 38 millioner pund.

Liverpools administrerende direktør Ian Ayre reiste til Orlando tidligere denne uken for å forhandle med Shakhtar, som deltar i Florida Cup. Ayre skal nå være på vei tilbake til Merseyside.

– Nei, jeg har ingenting å si om dette, svarte Klopp da han ble konfrontert med disse opplysningene under dagens pressekonferanse.

Ser annerledes på januar-vinduet nå

Men Liverpool-manageren innrømmet at han har forandret holdning til januar-vinduet.

– Vår situasjon er helt klart blitt forandret. Jeg har hele tiden sagt at om situasjonen forandrer seg, så må vi kanskje forandre mening også, uttalte tyskeren om det faktum at Liverpool nå er på spillerjakt.

– Januar-vinduet er ikke det beste. Dersom du er under press, krever alle priser som er helt sprø. Det er ikke ideelt å hente inn en ny spiller nå, når det er to dager til neste kamp, og fire til den etter det igjen. Det er slik situasjonen er, og jeg har ikke forandret mening angående dette.

– Men vi må følge med på markedet, og tenke på det som er fornuftig for oss både nå, og med tanke på sommeren. Vi må finne en løsning for begge transfervinduene. Dersom det er en spiller som kan hjelpe oss så raskt som mulig, må vi selvsagt forsøke oss på det. Men det er alt.

– Det var litt annerledes med Steven Caulker, men han har gjort det veldig bra etter at han kom hit. Vi ga ham 90 minutter for U21-laget i cupkampen mot Leicester. Jeg så kampen, og han er i god form. Men han har aldri spilt sammen med laget vårt. Når vi trener må vi forsøke å få ham til å føle seg trygg med situasjonen, for han har ikke spilt på seks uker, så han har ikke rytmen inne.

– Som alltid følger vi med på markedet. Vi får se om noe skjer. Det er noen noen dager igjen før transfervinduet stenger. Slik er det.

– Ingenting har endret seg i mitt hode. Jeg har ikke forandret mening. Dersom det er en god spiller som kan hjelpe oss, og vi kan samarbeide i lang tid fremover, vil vi vurdere det. Men vi henter ikke inn noen bare for tre kamper, til de skadede spillerne kommer tilbake.

– Dersom det er mulig, vil vi forsøke å gjøre noe nå som vi normalt ville gjort til sommeren. Det er det hele. Dersom situasjonen er ok i forhold til spiller og pris, da vil vi vurdere det. Dersom det er slik, kan vi ikke ignorere det.

Foto: Sascha Steinbach/Stringer/Getty Images