Klubben offentliggjør prisene for neste sesong

Den første sesongen med nye Main Stand byr på inngangspriser fra 9 pund til hele 77 pund.

– Med vår utvidelse av Main Stand går klubben inn i et nytt kapittel, og vi ønsker at så mange som mulig av våre supportere er med oss for å støtte laget på Anfield, sier administrerende direktør Ian Ayre.

64 prosent av sesongkortene fryses eller blir billigere, påpeker klubben i sin oppsummering. Sesongkortene på The Kop fryses. 45 prosent av kampbillettene i Premier League har fått nedgang i pris.

Fortsatt kategorier

I motsetning til supporterorganisasjoners ønske om å fjerne kategoriene på kamper basert på motstander, kommer det også neste sesong til å deles kamper inn i A-, B- og C-kategorier.

Klubben kommer imidlertid med et tiltak for å få flere lokale unge gutter og jenter på stadion. Blant annet introduseres det en ny kategori for supportere mellom 17 og 21 år, noe som skal bidra til tusen ekstra billetter for unge fans på Premier League-kampene. På såkalte C-kamper kan de få enkelte billetter for under 10 pund.

18 pund økning på de dyreste billettene

Men nedgangen på enkelte billetter betyr samtidig at klubben øker inngangsprisen på andre deler av stadion. Spesielt er det billettene på nye og store Main Stand som får merke oppgangen.

Faktisk kommer den dyreste billetten på Anfield til å koste hele 77 pund for de mest etterspurte ligakampene. Det er en økning på 18 pund sammenliknet med nåværende struktur, ifølge The Telegraph.