Lille store Coutinho

Det var mange gode på Liverpool i den fantastiske kampen mot Borussia Dortmund. Best av dem alle var Coutinho, mener vi.

Mignolet 7Gir retur på det første målet til Dortmund. Det blir mål, men førsteredningen er god. Var ellers sjanseløs på målene.
Clyne 7Bidro bra offensivt. Er aggressiv og god. Blir spilt i bakrom på målet til Reus. Men Nathaniel hadde en god kamp.
Lovren 8Stanget inn det vanvittig viktige 4-3-målet. Var ellers bunnsolid på midtstopperplass. God i tajlingsspillet. Er i god form. Hadde enda en mulighet mot slutten.
Sakho 8Var litt på gyngende grunn på Dortmunds andre mål. Hadde også et par andre tilfeller der han ikke var heldig med sine inngripener. Men også Sakho spilte en god kamp og kom også på scoringslisten da han full av vilje header ballen i mål.
Moreno 6Har klare fordeler av farten sin, men Alberto er rimelig anonym i lange perioder. Hadde plasseringsproblemer på de to første målene.
Can 9Var til dels svak i første omgang, men slo kraftig tilbake i andre omgang. Tyskeren er i veldig god form. Måtte dessverre hinke ut med skade mot slutten.
Milner 7Jobbet og slet hele kampen. Slet litt med innleggene, blant annet noen forferdelige cornere. Men da det gjaldt som mest, på seiersmålet til Lovren, satt innlegget der det skulle.
Lallana 6Dette var ikke Lallana sin kamp. Han prøvde å involvere seg, løpe i rom, men slet med å komme med i spillet. Byttet ut etter en time.
Coutinho Liverpools beste9Gikk foran da Liverpool hadde kommet seg over sjokkåpningen til Dortmund. Skapte sjanser, løp i rom, kom til sjanser. På beste brasilianske vis scoret han 2-3-målet. Hårfint Liverpools bestemann.
Firmino 6Mister ballen flere ganger, blant annet på 2-0 målet til Dortmund. Firmino slet også med å komme seg inn i kampen. Ble ofret for Sturridge etter en drøy time.
Origi 8Belgieren var god også i de dårlige periodene til Liverpool i første omgang. Løp og løp og forsøkte å rive opp i et etablert Dortmund-forsvar som virket sikre i første omgang. Ble belønnet med scoring, da han løp mellom midtstopperne og fikk en krempasning fra Can. Fikk selskap av flere gode røde da Liverpool hentet opp Dortmunds forsprang. Litt mer borte utover i finaleomgangen.
Leiva 0Kom inn for Can da Liverpool trengte en "hard man" på midten. Gjorde jobben til alle rødes tilfredsstillelse og kastet seg inn i situasjonene på beste Lucas-vis.
Sturridge 0Mange stusset over at Sturridge ikke var med fra starten. Han kom inn og ble spisskollega med Origi. Måtte finne seg i å leve litt i skyggen av belgieren, men viste glimtvis hvilken stor spiss han er.
Allen 0Waliseren er i form. Klopp ville ha løpsstyrke på midten og får det til fulle gjennom Allen. Godt innhopp.