Liverpool slet i begge ender

Les vår spillerbørs etter bortetapet mot West Ham.

Mignolet 6 - Sisteskansen kan ikke lastes for baklengsmålene, og gjør flere gode redninger. Gir en og annen farlig retur, men tar det han skal ta – og litt til.
 
Clyne 3 - Taper to dueller på bakerste stolpe, som fører til to mål. Samtidig er det merkelig at han må opp i duellene med West Hams store angripere alene. Hvor var stopperne?
 
Sakho 4 - Stopperen burde kanskje gjort mer for å stoppe West Hams store spisser, men han har en vanskelig jobb. Stopperne får lite defensiv hjelp av resten av laget.
 
Lovren 5 - Dette var en svakere kamp av formspilleren, men som med Sakho er det en tøff jobb å hanske med West Hams storvokste angripere. Blir tatt med på en småpinlig løpetur mot Payet i sluttminuttene.
 
Alberto Moreno 6 - Den spanske backen gjør egentlig en helt grei kamp. Og Klopps avgjørelse om å ta ham ut tidlig var vanskelig å forstå. Den store snakkisen kom da han ble feid ned og skulle hatt frispark… Det fikk han ikke, og West Ham kontret seg til 1-0. Lagets beste.
 
Lucas 4 - Brasilianeren er ikke i form, og hadde nok ikke starter kampen dersom Henderson var i troppen. Taper mange dueller, og kommer altfor ofte for sent inn i situasjonene.
 
Emre Can 6 - Can får lite hjelp av sine midtbanekollegaer, og er den på midtbanen som tar mest tak. Treffer tverrligger etter et strålende skudd.
 
Ibe 4 - Lynvingen prøver seg og viser nok mer entusiasme enn mange av de andre, men de færreste forsøkene gir resultater, og det blir mye nesten.
 
Coutinho 3 - Nok en svak kamp av han mange regner som lagets beste spiller. Får egentlig ikke til noe som helst. 
 
Firmino 4 - Firmino gjør endel feil, men viser stor intensitet for å rette opp egne brølere. Viser ved enkelte anledninger prov på gode ferdigheter, men det blir så altfor mange enkle pasningsfeil.
 
Benteke 3 - Kraftspissen sliter fryktelig med å involvere seg, men når ballen først spretter hans vei kløner han det til. Belgierens førstetouch var rett og slett elendig gjennom hele kampen.