Liverpool U21 utklasset av Man City

Liverpool U21 sparte flere spillere til West Ham-kampen på tirsdag, og slet mot Manchester City på Anfield søndag.

Det er tydelig at Liverpool ønsker å spare endel av de mest sentrale U21-spillerne til tirsdagens omkamp mot West Ham i FA-cupen.

Tiago Ilori, Jose Enrique, Brad Smith, Jon Flanagan, Danny Ward, Cameron Brannagan, Pedro Chirivella, Sheyi Ojo, Kevin Stewart, Connor Randall mangler alle fra laget som møtteManchester City på Anfield søndag. Ryan Kent, spilte imdilertid kampen, det samme gjorde Jerome Sinclair.

Liverpool hadde noen gode minutter i starten av kampen, men etter hvert tok Manchester City fullstendig over, og kontrollerte kampen. City hadde mange store sjanser i den første omgangen, men fikk ikke sitt første mål før etter 36 minutter. Før det hadde Adam Bogdan hatt flere gode redninger.

Liverpool hadde en ny god periode i starten av andreomgangen, men utover i andre omgang tok gjestene igjen over og scoret ytterligere to ganger. Til slutt endte det 0-3 på Anfield.

Liverpool hadde også sine muligheter til å score, men alt i alt et helt fortjent resultat mot et sterkt City-lag.

– Det beste laget vant. Vi startet ganske bra de første fem minuttene, men ble mer passive etter det. Vi var litt mer aggressive i andre, men da de fikk det andre målet var det på mange måter kjørt. Vi var ikke gode på det målet, sa U21-manager Michael Beale til LFCTV etter kampen.

Det andre målet kom etter et langt frispark i bakrommet og kampen beste spiller Barker, avsluttet iskaldt.

– Jeg synes Bogdan var veldig bra i første omgang og holdt oss inne i kampen. Vi er veldig skuffet over hvordan vi spilte i dag. Laget vi hadde var mer enn godt nok, men de spilte ikke på sitt beste, sier Beale.

Kampen:

89. min 0-3: Det franske stortalentet Faupala med et hardt skudd etter pasning fra Barker igjen.

84. min: O'Hanlon med god sjanse for Liverpool etter nok et framspill av Kent, men skuddet er for svakt og går langt utenfor.

84. min: Virtue redder på streken etter at Barker lobbet ballen over Bogdan.

83. min: God pasning fra Wilson til Sinclair, men han dekkes godt og må skyte fra skrått hold. Skaffer Liverpool en corner.

82. min: Ryan Kent er den som skaper ting for Liverpool. Setter fart på venstrekanten, legger en god ball til Gomes, men innbytterens skudd blir blokkert.

79 min: Bytyqi går ut for City, Faupala kommer inn.

78. min: Godt forsvarsspill av Virtue i duell med Barker.

75. min: Alexander-Arnold går ut for Liverpool, Madger Gomes kommer inn.

73. min: City roper på straffe når Cleary får ballen i hånda inne i straffefeltet. Dommeren vifter spillet videre.

71. min: Ryan Kent med et godt innlegg, men ballen blir litt for lang og går over linja.

68. min: Barker angriper på venstre, legger inn foran mål. Bytyqis skudd blir reddet av Bogdan før den går i stolpen.

66. min: Bytyqi får gult kort etter takling på Ryan Kent.

64. min: Garcia med et godt frispark fra over 20 meter, like utenfor.

59. min 0-2: Barker scorer Citys andre mål. Lang ball fra frispark på egen banehalvdel går over LIverpool-forsvaret og inn i bakrommet hvor Barker står helt alene. Setter rolig ballen forbi Bogdan, helt inne ved stolpen.

59. min: Virtue får gult kort for en holding.

57. min: Horsfield går ut for City, og Manu Garcia kommer inn.

53. min: Sinclair vinner ballen fra Adarabioyo og setter fart, takles når han skal avslutte.

52. min: Wilson med skudd fra langt hold, det går over men bedre spill av Liverpool nå.

48. min: God mulighet for Liverpool i starten av omgangen. Wilson skaper sjansen, mens Sinclair skyter over.

45. min: To bytter i starten av andre omgang for Liverpool.Adam Phillips kommer inn for Brooks Lennon. Tom Brewitt kommer også inn for Hart. Humphreys kommer inn for City.

Etter en offensiv start av Liverpool U21, tok Man City etter hvert full kontroll på kampen og spilte seg fram til flere store sjanser. Adam Bogdan måtte flere ganger i aksjon og gjorde sine ting bra i første omgang. Likevel fikk Man City til slutt sin scoring etter 36 minutter. Smith-Brown lurte to Liverpool-forsvarere, og plasserte ballen lavt i målet bak Bogdan. Ingenting å si på det. Liverpool har vært upresise i spillet, og har klart å skape svært lite etter de første minuttene.

45. min: Pause.

40. min: Liverpool med frispark som legges inn i boksen, men City header unna.

36. min 0-1: Smith-Brown lurer to LIverpool-forsvarere, skyter forbi en tredje og plasserer ballen lavt i nettet bak Bogdan. Målet har ligget i lufta lenge nå.

33. min: Liverpool på en sjelden visitt opp i Citys 16-meter, men Wilsons forsøk blir stoppet.

32. min: Bogdan med en redning på skudd fra Celina nå.

31. min: Barker med et knallhardt skudd, Bogdan får en hånd på ballen og slår til corner. Ny god redning av Bogdan.

28. min: To store sjanser for City, den første muligheten blir blokkert av Maguire, like etter er Bogdan igjen i aksjon og redder et forskjell fra Celina.

23. min: Kampen største sjanse. Barker løper fra LIverpool-forsvaret og lobber ballen over Bogdan, men også over mål.

21. min: Glendon blir spilt fri inne i feltet, og skyter. God redning av Bogdan igjen. Liverpool startet kampen sterkt, men nå har Man City tatt over.

20. min: Ny farlig sjanse for City når Barker kommer nesten fri i midten. Men U21-debutant Alexander-Arnold får blokkert skuddet.

18. min: Adam Bogdan med en god reaksjonsredning fra kort hold. Citys største sjanse ved Angelino.

17. min: Garcia prøver seg på et skudd fra langt hold, men skuddet blokkeres.

12. min: City ligger tre poeng foran Liverpool på tabellen i U21-ligaen før denne kampen. City har lagt bedre målforskjell enn Liverpool.

6. min: Fantastisk angrep av Liverpool anført av Sinclair. Løper og dribler seg forbi to mann i City-forsvaret på venstrekanten, idet han er fri legger han uegoistisk til Ryan Kent inne i feltet. Men hans skudd blir reddet og Liverpool får corner. Sinclair kunne fint skutt selv også der.

4. min: Nå er det City som får corner ved Bersant Celina, men nordmannen får ikke så mye ut av det.

2. min: Etter et hårreisende tilbakespill får LIverpool ny corner ved Kent. Wilson flikker ballen inn, men City klarerer.

1. min: Liverpool med corner med en gang. Tar en kort corner, ballen ender etter hvert hos Virtue. Han kommer med et godt skudd fra ca 18 meter, men det går utenfor.

1. min: Kampen starter på Anfield. Alexander-Arnold får sin U21-debut i kveld. Maguire er Liverpools kaptein. Det er rundt 800 tilskuere på Anfield til denne ungdomskampen.

Liverpools lag: Bogdan, Alexander-Arnold, Hart, Cleary, Maguire, Virtue, Lennon, O'Hanlon, Kent, Wilson, Sinclair. Reserver: Brewitt, Firth, Phillips, Trickett-Smith, M. Gomes.

Man Citys lag: Gunn, Horsfield, Adarabioyo, Bryan, Angelino, A.Garcia, Glendon, Smith-Brown, Bytyqi, Barker, Celina Reserver: O’Brien, Humphreys, Kongolo, M.Garcia, Faupala