Lucas kan fortsatt ikke trene for fullt

Midtbanespillerens håp om å være tilbake i spill etter landskampene var for optimistisk.

Lucas Leiva fikk en muskelskade i låret under straffespark-konkurransen i ligacupfinalen mot Manchester City. Det var quad-muskelen på fremsiden av låret som ble skadet.

Midtbanespilleren hadde håp være tilbake i spill etter landskampene.

– Jeg jobber hardt for å kunne komme tilbake så raskt som mulig. Tiden får vise når det blir, sier brasilianeren nå, i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Det går veldig bra. Jeg har fin fremgang. Forhåpentligvis vil det ikke gå så lang tid før jeg er tilbake i full trening. Jeg håper jeg kan bidra mye de siste ukene av sesongen, fortsetter han.

Var med til Tenerife

Lucas var en del av reisefølget som dro til Tenerife i forrige uke.

– Det var strålende. Vi har aldri gjort noe slikt tidligere. Manageren skal ha honnør for dette tiltaket, hvor han tok med seg alle spillerne som ikke var opptatt med landskamper i tillegg til staben sin.

– Det var flott å kunne ta med familiene våre på tur, slik at alle kunne bli bedre kjent med hverandre. Vi fikk tilbringe litt tid i solen i et varmere klima, noe som gjorde oss godt foran de siste seks ukene av sesongen, som kommer til å bli veldig intense.

– De andre spillerne trente som vanlig, og jeg jobbet med rehabiliteringen min. Det handlet om å få litt sol på kroppen, og litt avveksling fra det vante treningsmiljøet. Det blir som sagt seks veldig intense uker nå, og vi skal forsøke å få mest mulig ut av dem.