Må venne seg til å bli stabile

Jürgen Klopp sier at Liverpool er i bra form, men må bevise ute på banen at de er i stand til å prestere godt og stabilt nok til å melde seg på i kampen om topp fire.

Resultatene til de røde har vært noe av en berg og dalbane etter at Klopp tok over som manager og tyskeren innrømmer da også at god form over tid er ikke noe man har hatt som en «hobby».

- Seks poeng opp er ikke all verden, svarte Jürgen da han i dag ble spurt om mulighetene til topp fire under pressekonferansen på Melwood.

LES OGSÅ: Fra dagens pressekonferanse

- Jeg skulle gjerne sagt at vi er i stand til å ta hvert eneste poeng fremover men vi er nødt til å vise det, skyndte Klopp seg å legge til.

- Å være stabile har ikke vært vår hobby fram til nå. Dette er noe vi må forbedre dersom vi skal være med i kampen. Vi må fortsette å være sinte, slik vi var sist mot Manchester City.

- I de siste kampene har vi ikke vært så verst. Vi har ikke alltid scoret mål, men i de siste seks, sju eller åtte kampene har vi gjort det brukbart. Vi er i bra form.

- Det er fortsatt mange poeng å kjempe om og vi må prøve å sikre oss så mange som mulig, med en start mot Crystal Palace.