Marko Grujic på vei tilbake etter lårskade

Den utlånte midtbanespilleren har stått over fem kamper for Røde Stjerne Beograd.

Det har versert rykter om at Røde Stjerne har stilt feil diagnose i forbindelse med Grujics skade, og at dette har forverret spillerens skadetilstand. Røde Stjerne har imidlertid tilbakevist dette, og nå er 19-åringen tilbake i full trening etter en måned på sidelinjen.

– Endelig har jeg gjennomført en hel treningsøkt sammen med resten av laget igjen. Det er et stort steg i riktig retning, selv om jeg fortsatt kjenner litt smerter, siteres Grujic av Mozzart Sport.

Midtbanespilleren har ikke vært i aksjon for Røde Stjerne siden 5.mars, men var tilbake i trening igjen i går. Dermed kan han rekke byderbyet mot Partizan Beograd på lørdag.

– Jeg har også litt angst for at jeg skal slå opp igjen skaden, noe som er typisk i tilfeller som dette. Når jeg spurter for fullt er jeg redd for at noe skal ryke. Men jeg skal prøve å ikke bekymre meg for mye. Jeg er tilbake i trening, og det er det viktigste, legger serberen til.

– Fansen kan forvente at jeg vil bli klar til å spille derbyet, og så får vi se om treneren gir meg sjansen.

Marko Grujic fyller for øvrig 20 år i morgen. Han var tatt med i Serbias A-landslagstropp til privatlandskampene mot Polen og Estland nylig, men fikk ikke sjansen til å debutere for A-landslaget på grunn av skaden.