Mignolet får sin 100. ligakamp

– Det er absolutt ingenting negativt å si om Simon Mignolet, forteller manager Jürgen Klopp.

Den belgiske målvakten havnet i fokus da Manchester City tok ledelsen på Wembley søndag. Fernandinhos scoring fra skrått hold beskrev mange som en tabbe av 27-åringen.

– Jeg kan si at baklengsmålet i finalen var holdbar, men det vet Simon også, forklarer Klopp til pressen.

– En keepertabbe – jeg vet ikke om det var en tabbe, men det var ikke perfekt, det kan jeg si – er sånn fotballspilleres liv er, og spesielt keeperes liv, legger tyskeren til.

– Har måttet takle mye press

Allerede i morgen står Manchester City igjen på motsatt banehalvdel, men denne gangen i Premier League. Det blir i tillegg Mignolets ligakamp nummer 100 i Liverpool-drakt, og Klopp mener belgieren har fått unødvendig mye kjeft av folk utenfor treningsanlegget.

Saken fortsetter under.

Til tross for baklengsmålet på Wembley var Mignolet blant Liverpools beste i finalen på Liverpool.no’s finalebørs, med flere feberredninger gjennom hele oppgjøret.

– På den annen side er det absolutt ingenting negativt å si om Simon Mignolet. Han er en veldig fin gutt, med en stor personlighet, og så lenge jeg har vært her, har han måttet takle mye press, fortsetter Klopp.

– Veldig mange gode kamper for oss

– Det har ikke vært én dag hvor noen utenfor Melwood har vært 100 prosent fornøyd med det han har gjort. Og han har hatt mange gode kamper for oss, veldig gode kamper.

Manageren sier Mignolet, i likhet med klubben, «må gå den vanskelige veien» for å håndtere den nåværende situasjonen.

Les også: Dette sa Klopp til pressen i dag

 – Han er gammel nok, han er rutinert nok, og sammen er vi nødt til å takle situasjonen, og sammen skal vi komme oss igjennom den, sier Klopp.