Mignolet reddet Wembley-drømmen

Simon Mignolet strakte seg så lang han var på Muniesas straffespark og reddet Wembley-drømmen for medspillere og fans. Han var etter vår mening Liverpools beste i semifinalen mot Stoke.

   
  
Mignolet Liverpools beste8Var offensiv og god i målet i de 120 minuttene han spilte og var etter seks av syv av Stokes straffespark. Ble den store helten da han strakte seg så lang han var til venstre på Muniesas skudd fra ellevemeteren. Liverpools beste på en grå rød dag.
Flanagan 7Er en publikumsfavoritt og fikk fortjent applaus fra start av. Initiativrik framover, flink til å være spillbar. Kunne blitt den store sjansen da han fikk en meget god sjanse foran Butland. Fikk gult kort.
Toure 6Spiller på grensen begge Liverpools midtstoppere. Satte linja korrekt da Arnautovic, men dessverre var ikke dommerne med da Stoke-spilleren sto i klar offside. Flere tøffe dueller med Crouch. Grei kamp av Kolo.
Sakho 6Spilte også han på limiten, men kom seg stort sett unna med det. God i taklingene, men blir innimellom litt vel nonchalant.
Moreno 5Løpsvillig og tjener mye på farten sin, men fikk ikke utrettet det han ønsket i dag. Mange av innleggene hans kom dessverre bak mål.
Leiva 7Styrte midtbanen med eleganse og tøffhet på Anfield i kveld. Slapp unna det gule kortet, men gjorde en viktig jobb i det offensive spillet for Liverpool i dag. Var ikke brasilianerens skyld at de røde slet med å skape sjanser.
Can 5Hadde en suser fra over 20 meter tidlig, men dette var ikke tyskerens dag. Varierer fra det helt håpløse til det geniale. Dessverre gikk pendelen feil vei i kveld. Mange ballmiss og den eneste Liverpool-spilleren som bommet på straffespark.
Henderson 5Spilte en knapp time før han ble ofret for Benteke. Løp en del, men fikk utrettet heller lite.
Lallana 5Hadde en viktig klarering på hodet da Stoke presset på mot slutten av ordinær tid. Offensivt gikk det dessverre i sirup på spilleren som skal være et aktivum og vanskelig å markere. Fikk utrettet lite.
Milner 6Løp mye i kveld. Gjorde manns jobb og var veldig aktiv på høyrekanten og kom med et og annet innlegg som burde vært gjort mer med.
Firmino 5Hadde også han flere ballmiss og spilte på et lavere gir enn han pleier. Hadde en god sjanse i ordinær tid, men dessverre gikk ballen i stolpen. Fikk ellers utrettet lite.
Benteke 4Virket nesten litt giddaløs og keitete. Plasserer seg feil, går ikke inn i duellene og truer ikke bakrommet. Satte inn et kontrollert straffespark.
Ibe 0Spilte andre ekstraomgang, dog uten å markere seg nevneverdig. Er totalt ute av form.
Allen 6Byttet inn fem minutter før ordinær tid. Fikk gult kort da han stoppet et viktig Stoke-angrep. Fikk æren av å sette inn det avgjørende straffesparket. Han satte den like godt i krysset.