Mye positivt tross surt tap

Les vår spillerbørs etter sesongens tredje nederlag mot West Ham.

Mignolet 5 - Sisteskansen kan ikke lastes for baklengsmålene, men er ikke trygg i sine enklere oppgaver. Gjør en strålende redning på et Payet-frispark.
 
Flanagan 6 - Scouseren klarer seg fint defensivt gjennom samtlige 120 minutter. Er sjeldent involvert offensivt.
 
Ilori 7 - Portugiseren er trygg og god i midtforsvaret sammen med Lucas. Gjør få feil, og ser ut til å spille med selvtillit.
 
Lucas 7 - Nok en gang må brasilianeren spille i den bakerste rekke – og i dag gjør han jobben sin aldeles strålende. Posisjonerer seg perfekt, og sørger for å ikke bli avslørt på sin manglende fart. Er dessverre han som lager frisparket i forkant av West Hams-vinnermål. Lagets beste.
 
Smith 6 - Den unge venstrebacken starter friskt – kanskje for friskt. Han bidrar godt fremover, noe som åpner rom bak. Dette rommet utnyttes ved hjemmelagets første scoring.
 
Stewart 7 - Kevin Stewart er en av «unggutta», men han spiller som en voksen. Er med på å styre midtbanen, som gjør at Liverpool faktisk dominerer store deler av kampen.
 
Chirivella 7 - Starter sin første kamp, og selv om han ikke er den mest fremtredende, gjør han en meget god jobb sentralt på midtbanen. Noe slurv, men gjør få feil.
 
Ibe 5 - Jordon Ibe har fart, og burde klare å sette West Ham-forsvaret på flere prøver. 
 
Coutinho 7 - Det var herlig å ha brasilianeren tilbake. Starter veldig ruskete, men spilte seg mer og mer inn i kampen. Scorer et flott og lurt frispark.
 
Teixeira 6 - Viser tidvis frem sin gode teknikk, men det går for mange minutter mellom hver gang. Gjør en solid kamp i Liverpools angrep.
 
Benteke 6 - En frustrerende kamp fra Benteke. På den ene siden var han mer på hugget enn på lenge. Han var meget god på dødballer, og gjorde seg ofte spillbar. På den andre siden blir hans sjansesløsing nok en gang skjebnesvangert for Klopps mannskap. Benteke burde scoret minst ett i dag.
 
Sturridge 7 - Det var rett og slett helt fantastisk å se Sturridge igjen. Engelskmannen viser teknikk ingen av de andre spissene er i nærheten av. Skaper flere farligheter, og er nær ved å score fra et elegant langskudd.
 
Origi 5 - Belgieren plasseres på venstrekanten, og han sliter med å komme inn i kampen. Viser enkelte ganger frem sin gode teknikk, men han blir for veik når han utfordrer i motstandernes 16-meter. Godt å ha ham tilbake fra det lange skadeavbrekket.
 
Milner - Gjør en grei jobb den lille halvtimen han får.