Norwich har styrket laget

Morgendagens motstander, Norwich, har vært svært aktive på transfermarkedet i januar. Blant annet har de styrket laget med Timm Klose og hentet Steven Naismith fra Everton.

– Norwich har sluppet inn noen enkle mål, men nå har de forandret på situasjonen. De har hentet sveitseren Timm Klose fra Wolfsburg. Jeg kjenner ham, og han er en veldig god forsvarer. Han vil hjelpe dem til å forandre seg. De kjente til sine egne problemer og forsøker å løse dem, slo Jürgen Klopp fast under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Vi blir det første laget som spiller mot deres nye lag. Alle kjenner til kvalitetene til Steven Naismith. Han er en veldig god spiller. Jeg så ham spille for Skottland mot Tyskland i Dortmund. Jeg ble veldig imponert. Han er alltid en trussel for enhver forsvarsrekke, det må vi være klar over.

– Studerer man tabellen kan man bli forledet til å tro at Norwich ikke er så bra, men når du ser dem spille synes du det ser ok ut. De har som nevnt hatt noen problemer i forsvaret, men de har hatt mindre problemer fremover på banen. De fremstår alltid som kreative, de er raske, og har alt et fotballag behøver fremover på banen.

– Det er denne informasjonen jeg har om Norwich. Det er vår jobb i morgen å arbeide så hardt at ingen kan se hvor sterke Norwich kan være.

LES OGSÅ: Her er Premier League-klubbenes kjøp, salg og lån