Skaden er trolig ikke alvorlig

Adam Lallana skal undersøkes av Liverpools medisinske stab i dag.

16. nov 2016 kl 09.52 Einar Kvande

Adam Lallana måtte forlate banen med det som så ut til å være en lyskeskade, midtveis i første omgang av Englands privatlandskamp mot Spania i går.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Lallana nå vil bli undersøkt av Liverpools medisinske stab når han returnerer til Melwood i dag, onsdag.

Lallana hadde rukket å gi England ledelsen fra straffemerket før han ble skadet. Skaden oppstod i en situasjon med Bayern Münchens midtbanespiller Thiago Alcantara, og Lallana ble umiddelbart byttet ut.

Pearce skriver at de første signalene tyder på at det bare er snakk om et lite problem, men i Liverpool-leiren frykter man likevel at Lallana må stå over lørdagens kamp mot hans gamle klubb, Southampton.

I knallform

Lallana har vært i utmerket form for Liverpool denne høsten, og har også scoret i Englands tre siste landskamper.

Etter kampen svarte landslagssjef Gareth Southgate følgende på spørsmål om Lallanas skade:

– Han blir vurdert av vårt medisinske støtteapparat akkurat nå. Det var synd at han ble skadet, for jeg har virkelig satt pris på å jobbe med Adam. Han er en intelligent fotballspiller. En veldig talentfull fotballspiller, som nå også har begynt å score mål for England. Han var en nøkkelspiller for måten vi ønsket å spille på i kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]