Origi legger mareritt bak seg

Etter en vanskelig start er Divock Origi et av de heteste navnene på Anfield om dagen, og kan bli mannen som Liverpool lener seg på mot Borussia Dortmund.

Origi ble lånt tilbake til Lille forrige sesong, etter å ha blitt signert for om lag £10M. Det var ikke særlig vellykket. Av sportsmagasinet L’Equipe ble han valgt inn på «sesongens verste lag», etter åtte mål på 33 kamper. I dag prates det om at han kan komme til å ta plassen på topp i returkampen mot Borussia Dortmund, som han scoret mot i første kamp, foran Daniel Sturridge.

- Det var et forferdelig år, erkjenner Divock Origi til The Express. – Det var en vond situasjon, men jeg er sikker på at det gjorde meg mye sterkere før jeg kom tilbake hit.

- Jeg visste nøyaktig hva jeg ville, jeg var veldig sulten på suksess. I fotball kan verden bygge deg opp og noen ganger går det nedover, men dersom du har en god base er det ingen grunn til bekymring. Hvis du kjenner til dine kvaliteter da vet du at hardt arbeid til bringe deg langt, og det er min målsetning.

- Å spille i en kamp som dette er årsaken til at jeg kom hit, sier Origi før kampen mot Borussia Dortmund på torsdag kveld. – Jeg ønsker å spille i de store kampene, fortsetter belgieren som fyller 21 år førstkommende mandag.

- På det tidspunktet var jeg ikke klar over det, kommenterer spissen om at Borussia med trener Jürgen Klopp også var interessert i ham. – Da Liverpool kom viste jeg med en gang at jeg ønsket å gå til Liverpool.

- Jeg er bare glad for at alt har fungert bra. Manageren har en vanskelig avgjørelse på å ta, men jeg vet jeg er i en tropp med mye talent, sier Divock angående ham eller Daniel Sturridge på topp. – Han vet jeg har langt å gå ennå og det vet jeg også.

- Mine kvaliteter er å være bevegelig og å bruke min fart. Du må lære deg til å utnytte det best mulig og jeg har gjort store fremskritt.

- Jeg prøver å se hvordan Daniel beveger seg. Han flytter seg veldig smart, han kommer mellom lagdelene og han er en meget god avslutter. Han er også kreativ og har mange kvaliteter og mye talent, og er en stor spiller. Mitt mål er derfor å gjøre den samme fremgangen som han har gjort.