Origi var strålende

Mange høye poeng, og ung belgier bestemann på liverpool.no sin spillerbørs.

Mignolet 7Mange hadde hjertet i halsen tidlig da han nølte med et tilbakespill, men belgieren var meget solid i kveld og tok alt han skulle ta.
Clyne 7En bra kamp av backen. Var også positiv fremover, med flere flotte initiativ. Kunne ha scoret.
Lovren 9En veldig god kamp fra kroaten, som nøytraliserte Pierre-Emerick Aubameyang, en av de heteste angriperne i verden denne sesongen.
Sakho 8Kjempekamp av Sakho! En er ikke trygg når franskmannen skal spille seg ut av forsvar, men forsvarsmessig, mot et av fotballeuropas beste angrep, var han strålende. Carragherske blokkeringer.
Moreno 8Burde kanskje trekkes ned for den hodeløse taklingen etter 80 minutter, når han kunne fått både gult og rødt som ville ha gjort at han er ute for returen, men utenom dette var det meget bra fra Moreno -vi lar den gå, denne gang. Dortmund angrep mye på hans side, men han kom bra fra det. Også svært viktig offensivt, og startet angrepet LFC scoret på.
Henderson 5ngen god omgang av kapteinen, som så litt preget ut. Ifølge BT Sport slet han med en kneskade, som gjorde at han måtte bli byttet ut. Flere farlige ballmist, som er livsfarlig mot et lag som Dortmund.
Can 8Fantastisk kamp av den unge tyskeren. Fikk et tidlig gult kort, men han ble aldri preget av det. Ekstremt viktig defensivt, og også trygg og flink til å ta med seg ballen ut av skumle situasjoner.
Milner 7Trygt og sikkert fra rutinerte James Milner. Akkurat det en ønsker seg i en så tøff bortekamp som dette.
Lallana 6Kom aldri helt inn i kampen. Jobber bra defensivt, men lykkes lite fremover. Legger nydelig tilbake til Coutinhos store sjanse. Er mannen som blir knust i lufta av Mads Hummels, som til Adams forsvar er en av de beste hodespillerne der ute.
Coutinho 7En kamp på det jevne av brasilianeren. Mye pent innimellom, men det lykkes ikke helt mot et aggresivt Dortmund. Er disiplinert og jobber bra. Hadde to meget gode skuddforsøk, som ble mesterlig stoppet.

Origi 
Liverpools beste

9For en kamp av den unge belgieren. Rettferdiggjorde Jürgen Klopps valg om å kjøre han fra start. Var et angrep alene, og har virkelig lært seg å bruke sin fysikk. Holder bra på ballen, kommer til sjanser alene, og scorer det ekstremt viktige bortemålet. Liverpools beste.
Allen 7Kommer inn for Jordan Henderson til pause. Gjør lure valg med ball, og er viktig når Liverpool skal spille seg ut.
Firmino 0Får 13 minutter for Adam Lallana. Så umiddelbart litt rusten ut da han mistet ballen, men vant den fort tilbake. Var mest involvert defensivt, og gjorde sakene sine bra
Sturridge 0Kom inn for Origi og fikk noen minutter. Hadde et bra raid, men kom aldri til avslutning.