Pressekonferanse med Jürgen Klopp

Klopp om bl.a. Henderson, Origi, Sturridge og Ings, samt foran kampen mot Watford.

Om laguttak Watford

- Jeg har ærlig talt ikke tenkt særlig på det. Det kommer til å bli noen forandringer, men vi kommer til å gjøre det vi kan for å vinne kampen mot Watford. For meg er det en viktig kamp. Det kan ikke tillates at vi spiller under vårt nivå i to ligakamper på rad.

Om Daniel Sturridge

- Daniel er nå på sitt høyeste nivå, noe som er flott både for oss og England.

Om Jordan Henderson og Divock Origi

- Jeg så i øynene til Jordan etter kampen i går, hvordan han feiret, at han selv tror det er en sjanse for at han kan bli klar til finalen. Det samme med Divock. Generelt vil jeg si at dersom de skal kunne spille en finale, må de være spilleklare søndagen før.

Om fremgangen i Liverpool

- Jeg er ikke overrasket. Dette handler om trening og hele tiden prøve å bli bedre. Jeg er veldig glad på spillernes vegne, at det arbeidet vi har gjort sammen har gitt frukter. De fortjener det. Det er også viktig for deres utvikling. De har hele tiden prøvd å bli bedre. Det er noe med dette laget, disse guttene har gitt meg mange fine tips. Europa League har vært spesielt.

Om å ha mange spillere i motstanderens straffefelt

- En av mine "regler" er at dersom du greier å ha minst fire spillere i feltet når vi er i angrep da er det et signal om at det er en god kamp. Det går på å ha bevegelse, å vite hva en skal gjøre, hvor modig du er.

Om Danny Ings

- Jeg vet ikke om han kommer til å spille noen kamp før sesongen er over. Jeg vet at Danny har lyst til det. Nå virker det ikke særlig fornuftig, men det er noe vi vil vurdere fortløpende.

Om billetter til EL finale

- Hva jeg har lært i livet er å ikke tenke på ting vi ikke kan forandre på. Det vil være 30 millioner som har lyst til å være på den finalen.