Rafa ønsker LFC lykke til mot Villarreal

Rafael Benitez forteller om en følelsesladet dag da han besøkte Anfield med sin nye klubb, Newcastle.

Spanjolen og hans mannskap fikk med seg et kjærkomment poeng hjem til Tyneside. Like kjært for Rafa var det trolig at The Kop stemte i med hans sang bare sekunder inn i ettermiddagens ligakamp, og også etter kampslutt.

LES OGSÅ: – Dette var en nedtur

– Det var veldig følelsesladet. Fansen, byen, klubben – jeg har selvsagt et veldig godt forhold til Liverpool. Min familie bor fortsatt her, uttalte Benitez etter kampslutt.

– Det ble ekstra følelsesladet fordi Liverpool-fansen sang navnet mitt samtidig som Newcastle-fansen sang navnet mitt. Jeg var veldig glad for å få den responsen. Jeg var selvsagt også veldig godt fornøyd med det ene poenget vi fikk, mot et veldig godt lag. Forhåpentligvis kan de gjøre det godt i Europa League nå.

– Vi hadde ikke noe å tape

Benitez fikk også spørsmål om hva han sa til sine spillere i pausen, når Newcastle lå under 2-0.

SE ET SAMMENDRAG AV NEWCASTLE-KAMPEN

– Vi visste at vi ikke hadde spilt særlig bra i første omgang, så vi måtte slå tilbake, og jeg fortalte dem at de ikke hadde noe å tape, og at vi måtte kjempe og viste karakterstyrke, og jeg syntes spillerne responderte på fantastisk vis.

– Det var vanskelig. Liverpool spilte bra, og det var vanskelig å stoppe dem. Men vi viste karakterstyrke og vilje, og slo tilbake gjennom to kontringer.