Roy Evans: – Liverpool må høre på fansen

Den tidligere manageren på Anfield håper at klubben gir en like god respons som demonstrasjonen til fansen var. Håper Leicester vinner ligaen.

- Liverpool prøvde å forklare at det bare dreide seg om noen få billetter, men hvis det virkelig bare dreier seg om noen få billetter da er det ikke noe som burde bekymre dem, reflekterte Roy Evans til Talksport angående demonstrasjonen mot dyrere billetter på Anfield sist lørdag.

- Dette er noe de bør gjøre noe med. Protesten til fansen var fantastisk, den ble gjort på den rette måten uten bråk av noe slag. Jeg håper responsen fra klubben er like god som demonstrasjonen til fansen var det.

- Jeg er sikker på at Liverpool er fornuftige nok til ikke å gjøre noen stor sak ut dette og at de vil høre på fansen.

- Fotball er et spill for fansen uansett om du har råd eller ikke råd til billetter, det er et spill for alle.

- Du snakker til de fleste klubber og de snakker om å gjøre noe for unger og folk som ikke har råd til billetter, men dette må gjøres slik at alle har mulighet til å kunne se det spillet vi elsker.

- Jeg forstår at det må være inntekter, men spillere blir nå betalt vanvittige beløp. Du kan ikke bare fortsette å legge byrdene på fansen.

Savner Sturridge

Den tidligere manageren i Liverpool er en av dem som ønsker Daniel Sturridge velkommen tilbake på laget.

- Uten tvil, vi har virkelig savnet en toppscorer. Jeg så han varmet opp flere ganger under helgens kamp uten å komme innpå, men en gang må en forsøke å få ham tilbake på banen og forhåpentligvis blir det i kveld. Jeg vet ikke hvilket lag Jürgen Klopp vil benytte, men laget beste sjanse til å vinne noe er nå i cupene.

- Jobben er mye større enn mange tror, fortsetter Evans om Jürgen Klopp. – For øyeblikket er Liverpool stabilt ustabile, det er beste måten jeg kan omtale laget på. Du vet aldri hva du vil få.

- Vi har ingen spillere som er i stand til å forandre kamper regelmessig. Du vil tro en som Benteke ville være i stand til å vise sin autoritet, men jeg føler at Liverpool ikke helt vet hvordan de skal bruke ham og han vet ikke hvordan han skal spille for Liverpool. Det er noe de må løse.

- Jeg ville bli henrykt hvis Leicester vinner, jeg tror det ville vært en trykk i fleisen på alle og spesielt toppklubbene.

- De spiller en veldig enkel fotball, de prøver ikke å være noe de ikke er, de sørger for å få folk bak motstanderens forsvar. Det er ærlig, skikkelig fotball og det er herlig å se.