Forsøker å finne rytmen

Emre Can var tilbake på banen for første gang på nesten en måned da han ble byttet inn mot Derby.

21. sep 2016 kl 15.46 Marius Rabben

– Fitness er ikke et problem, forteller Jürgen Klopp etter avansementet mot Derby i ligacupen.

Can pådro seg en ankelskade i forrige runde, borte mot Burton Albion, og måtte følgelig trekke seg fra den tyske landslagstroppen i begynnelsen av måneden.

– Kan ikke kjøpe rytme

Etter at han ble skadefri, har 22-åringen vært igjennom et individuelt treningsprogram – som en litt forsinket pre-season. Klopp påpeker at midtbanespilleren fortsatt har en jobb foran seg.

– Emre er en spiller som har en sterk, sterk mentalitet, og han er i stand til å kjempe. Men man så igjen at det handler om rytmen, forklarer sjefen.

– Man kan ikke gå inn i en butikk og kjøpe rytme. Det er noe man må jobbe for å få, og det er det vi holder på med. Jeg forhaster det ikke.

Foran hjemmekampen mot Hull i Premier League lørdag er det hard kamp om plassene på laget.

Ikke bestemt laget mot Hull

– Emre er avslappet nok og har nok erfaring. Vi kan bruke ham, noe som er bra. Han er tilbake, og det er veldig bra. Men jeg vet selvfølgelig ikke hvem som kommer til å spille i helga, eller hva som vil skje i forkant.

Spillere som blant andre Daniel Sturridge, Sadio Mané, Gini Wijnaldum og Dejan Lovren fikk hvile på iPro Stadium tirsdag kveld. Klopp er glad for at han, med spillere tilbake fra skade, stadig får tøffere valg med laguttak.

– Det viktigste er at jo flere spillere jeg har, og jo vanskeligere det blir for meg å ta avgjørelser, desto bedre er det for Liverpool FC.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]