Vanskelig sesongstart for Emre Can- Jeg starter på null

Skader har bidratt til at det har blitt en tung innledning for Emre Can, men nå er tyskeren endelig helt friskmeldt igjen.

22. sep 2016 kl 00.06 Torbjørn Flatin

Emre Can har bare spilt 21 minutter så langt i Premier League 2016/17. Etter å ha kommet sent tilbake fra EM har midtbanespilleren vært plaget med skader. Han gjorde «comeback» mot Derby i Ligacupen på tirsdag, som innbytter, men var tydelig langt unna kampformen. 22-åringen erkjenner at han i realiteten starter fra bunn av igjen når det er snakk om å komme i kampform.

- Jeg er glad for endelig å være i gang igjen, puster Emre lettet ut overfor Liverpool Echo.

- Det sier seg selv at dette ikke har vært noen god periode for meg. Det har vært vanskelig siden jeg kom sent i gang med forberedelsene og ikke var klar da ligaen startet. Det var derfor naturlig at jeg var på benken i den første kampen.

- Jeg spilte med første kamp mot Burton og ble skadet, noe som var uheldig.

- Adam, Hendo og Gini har spilt bra sammen, det kan du se på resultatene og den gode fotballen som er blitt vist. Jeg er glad på deres vegne.

- Hver spiller må starte fra null, det gjelder også meg. Nå som jeg er tilbake ønsker jeg å bli værende frisk og kunne vise meg fram igjen, ved å få spilletid og også på trening. Det er ikke lett, men jeg må være tålmodig.

- Vi har hentet inn noen veldig gode spillere og alle er nesten friske, slik at vi har en veldig sterk tropp. Nå må vi holde det gående, og å slå Hull.

- Hvis du spiller for Liverpool er målet alltid å sikre deg noe sølvtøy, men vi må vise våre kvaliteter i hver kamp så får vi se hvordan situasjonen er ved sesongslutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]