Mareritt for Allan i debuten

Liverpools 19-årige utlånspiller fra Brasil fikk sin første offisielle kamp for Hertha mot selveste Bayern München, men vil bli husket for en stygg miss.

21. sep 2016 kl 21.47 Torbjørn Flatin

Drøyt midtveis i 2.omgang var det fortsatt bare 1-0 til Bayern foran egne fans, til tross for stor dominans fra hjemmelaget.

Allan, utlånt fra Liverpool, startet for Hertha Berlin og spilt i en dyptliggende posisjon sentralt på midtbanen. Noe av en spillesentral, var det ham keeper Rune Almenning Jarstein trillet ballen til etter 69 minutter, og hvor brasilianeren mistet ballen rett utenfor egen 16-meter og Thiago enkelt kunne doble ledelsen.

Til slutt endte det 3-0 til Bayern. Ribery og Robben med de andre scoringene for lederlaget i Bundesliga. Allan spilte hele kampen for gjestene.