Skal vurdere startplass for Sturridge

Jürgen Klopp vil høre med Daniel Sturridge selv og legene før han setter opp angrepet mot Aston Villa.

Den skadeforfulgte måltyven imponerte mange Liverpool-fans i comebacket på Boleyn Ground tirsdag kveld. Men manageren hadde ikke planlagt så mange spilleminutter som det ble til slutt.

Sturridge kom inn for Philippe Coutinho idet timen ble passert mot West Ham, men fordi ingen av lagene avgjorde kampen før ordinær tid, ble den planlagte halvtimen til England-spissen doblet. Nå er det fire dager med restitusjon og forberedelser før Aston Villa er motstander i Birmingham.

Klopp kan ikke bekrefte om 26-åringen skal starte på Villa Park, men utelukker det ikke.

Saken fortsetter under.

– Vi må snakke med Daniel først, og legen og hele det medisinske apparatet, før jeg tar en avgjørelse rundt det. Kampen varte litt lenger enn jeg hadde tenkt, for jeg trodde vi kunne ha avgjort det etter 90 minutter, men det gjorde vi ikke. Så da var det 30 minutter ekstra. Vi får se, sier han, ifølge liverpoolfc.com.

Spillere tilbake – ønsker en tydelig ellever

Uansett er han strålende fornøyd med å ha den lynhurtige angriperen tilbake i troppen. Sturridge viste noen lekre detaljer med ballen, slo smarte pasninger og ga fansen et glimt av venstrefoten – og han ble ikke skadet.

– Det var strålende, alle sammen så det. Divock Origi er tilbake, Philippe Coutinho er tilbake, så det er bra. Men vi trenger stabilitet i startoppstillingene, sier Klopp.

Da må tyskeren flette sammen et lag han vil satse på. Christian Benteke har fått mange store sjanser de siste ukene, men sliter med uttellingen. Mot West Ham brant han blant annet to enorme sjanser i løpet av få sekunder i ekstraomgangene.

Saken fortsetter under.

– Må bare holde det gående

Den største var da han, etter å ha fått ballen fra Sturridge, rykket lekkert fra forsvaret, men alene med Darren Randolph sa det stopp. Avslutningen, som var potensielt avgjørende, gikk rett i kroppen til sisteskansen.

– Spør 80 til 90 prosent av alle spissene i verden – om de er gode eller ei – så forteller de deg at de har hatt perioder som denne. Det er som det er, og man må bare fortsette. Man må bare holde det gående, det er ingen annen mulighet, forklarer Klopp.

Selv om kraftpluggen ikke kunne juble for scoringer, mener Liverpool-manageren at dette var et steg i riktig retning for Benteke. Han vant mange hodedueller, kom til sjanser og var aktiv i pressjobbingen.

Les også: Her er spillerbørsen etter West Ham-kampen

– I kveld var det en veldig god kamp uten den optimale avslutningen, men han gjorde mye, han jobbet hardt, så det var et stort steg. Det er bra for oss, og det er godt for ham, konkluderer Klopp.